Скандальний Кушанашвілі раптом оголосив себе "патріотом України"

Скандальний Кушанашвілі раптом оголосив себе "патріотом України"

Фото: facebook.com/aniytik.m

Ведучий заявив, що нашуміле інтерв'ю було змонтоване.

Російський ведучий Отар Кушанашвілі, якому СБУ заборонила в'їзд до України, прокоментував скандальне інтерв'ю російському каналу і неочікувано заявив, що завжди залишатиметься "патріотом України".

Скандаліст вважає, що його дарма записали "у вороги України".

"Це чистої води монтажна склейка. Я переконаний, що це був монтаж. Я би вважав цю ситуацію комічною, якби не піддавався критиці та переслідуванням за свої висловлювання про Україну в Росії. Незважаючи на те, що мене записали у вороги України, я залишаюся її патріотом. Якщо я до вас не доїду, це не змінить мого ставлення до України. Я завжди залишуся патріотом України", - наводить слова Кушанашвілі "Радио Вести", куди його і кликали на роботу як ведучого.

Натомість глава медіахолдингу "Вести Украина" Ольга Семченко додала, що направила до СБУ офіційний запит із закликом роз'яснити причину заборони Кушанашвілі в'їжджати до України.

"Ми чекаємо офіційного роз'яснення позиції СБУ ", - наводить її слова  прес-служба холдингу.

Нагадаємо, що Отар Кушанашвілі отримав роботу ведучого ранкового ефіру "Радіо Вести". При цьому він негативно висловлювався про Україну і українську владу у своєму інтерв'ю в 2015 році. Народний депутат з БПП Мустафа Найєм написав у Facebook, що в понеділок, 28 березня, він разом з колегами направить прохання до СБУ заборонити в'їзд скандальному телеведучому. Журналісту заборонили в'їжджати в Україну протягом 3-х років.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація