Скандальний нардеп Ланьо постраждав у ДТП на Львівщині - ЗМІ

Скандальний нардеп Ланьо постраждав у ДТП на Львівщині - ЗМІ

Фото: Закарпаття онлайн

Нардепа госпіталізували до Мукачівської ЦРЛ.

У ДТП біля села Тухолька Львівськоъ області постраждали і були госпіталізовані чотири особи, в тому числі народний депутат Михайло Ланьо.

Про це повідомляє місцеве інтернет-видання "Закарпаття онлайн".

ДТП сталося близько 15.20 понеділка. Зіткнулися 2 автомобіля Mercedes, в одному з яких їхав Михайло Ланьо, а також Daewoo.

"Всього постраждало 4 особи (серед яких іноземець), пошкоджені 4 автомобілі. Нардепа госпіталізували до Мукачівської ЦРЛ. Інших постраждалих - у місцеву львівську лікарню. Подробиці ДТП з'ясовуються", - повідомляє видання.

Нагадаємо, що 11 липня 2015 року у Мукачевому Закарпатської області пролунала стрілянина. Учасниками стрілянини поблизу спортивно-оздоровчого комплексу "Антарес", який належить народному депутату Михайлу Ланьо, стали представники "Правого сектора" і міліція.

Сторони звинуватили один одного в "кришуванні" контрабанди в регіоні. 12 липня представники "Правого сектора" вийшли з протестами до стін органів місцевої влади в ряді обласних центрів.

Вони вимагали відставки міністра МВС Арсена Авакова та проведення неупередженого розслідування інциденту.

13 липня співробітники СБУ заявили про затримання двох бійців "Правого сектора". Керівник партії Дмитро Ярош також підтвердив цю інформацію. Він пояснив, що зброю було потрібно для безпеки.

Фігурант конфлікту в Мукачеві нардеп Михайло Ланьо виїхав з України

Фігурант конфлікту в Мукачеві нардеп Михайло Ланьо виїхав з України

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація