Скандальний прокурор АТО з допиту в НАБУ потрапив на лаву підсудних

Скандальний прокурор АТО з допиту в НАБУ потрапив на лаву підсудних

Фото: Наші гроші

Запобіжний захід йому обирають уже багато годин поспіль.

Майже десять годин Солом'янський суд столиці обирає запобіжний захід військовому прокурору Костянтину Кулику. Зранку його допитали в Антикорупційному бюро, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Четверо слідчих розпитували, за які гроші Кулик купив нерухомість та автомобілі. Прокурор АТО живе в центрі Києва в квартирі площею в 250 квадратних метрів та користується чотирма машинами. Тому підозрюється в незаконному збагаченні.

ТСН Кулик розповів, що своїми допитами НАБУ заважає йому розслідувати справу олігарха Курченка. А от щодо майна сказав: три машини належать його цивільній дружині, а квартиру йому подарувала мама. "Ця квартира відображена в декларації. Я користуюся одним автомобілем – "Мерседес" 1998 року. Ось від нього ключі. Вони мені інкримінують ті об'єкти нерухомості, котрі придбала моя мати, придбала Німець Ірина Віталіївна, і вони видають, що це придбав я. В який спосіб я це зробив – я не розумію, і вони це мені пояснити не можуть", - твердить підозрюваний.

Як повідомлялося, 29 червня військовому прокурору сил АТО Костянтину Кулику повідомили про підозру після обшуку в його квартирі. Його майном і грошима на нього НАБУ зацікавилося ще в січні. Автотранспорт співмешканки Кулика Ірини Німець також опинився в центрі уваги слідчих. Вона ж стверджує, що Toyota Land Cruiser 200 вартістю 1,21 млн грн належить їй і прокурор до цього майна не має жодного стосунку. Напередодні власниця машини підтвердила, що купила її в родини сепаратиста Жиліна.

В НАБУ допитали військового прокурора Кулика

В НАБУ допитали військового прокурора Кулика

Повʼязані теми:

Наступна публікація