Скандальний забудовник Войцеховський утік до Росії — нардеп

Скандальний забудовник Войцеховський утік до Росії — нардеп

Скандальний забудовник Войцеховський утік до Росії — нардеп

Фото: Головне слідче управління Національної поліції України

Адвокат Войцеховського спростовує інформацію про його "втечу".

Раніше арештований київський забудовник Анатолій Войцеховський наступного дня після внесення за нього застави втік до Росії.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, радник міського голови Києва, Дмитро Білоцерковець.

"Стало відомо, що засновник фінансово-будівельної піраміди-афери Войцеховський втік до Росії наступного ж дня після того, як суддя печерського суду Підпалий випустив його під мінімальу заставу в 14 млн грн, тоді, як прокуратура вимагала 50 млн гривень", — написав він.

Крім того, нардеп нагадав, що Войцеховський залишив за собою як мінімум 40 незаконних недобудов за період 2009-2014 років. А з 2014 до 2016 року КМДА було зупинено близько 50 спроб нового незаконного будівництва з боку Войцеховського.

Своєю чергою, адвокат скандального забудовника Юліан Волошин повідомив "Українським новинам", що Войцеховський нікуди не тікав.

"Я на сто відсотків це спростовую", — заявив він.

За словами Волошина, Войцеховський перебуває у своєї співмешканки під Києвом.

Нагадаємо, ГПУ повідомила про підозру Войцеховському 15 липня. Забудовника звинувачують в ухилянні від сплати податків на суму 12,5 млн грн, створенні організованої злочинної групи та інших злочинах. ГПУ об'єднала всі 46 виробництв проти Войцеховського з 2012 року в одну.

Через будівельну аферу Войцеховського 10 тисяч українців можуть залишитися без квартир і грошей — це вшестеро більше, ніж інвесторів піраміди "Еліта-центр".

За Войцеховського було сплачено заставу в 14 млн грн, 27 липня він вийшов на свободу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація