Скандального "Доктора Пі" звільнили із в'язниці - ЗМІ

Скандального "Доктора Пі" звільнили із в'язниці - ЗМІ

Фото: УНІАН

Судова апеляція Слюсарчука триває. 

Сьогодні, 24 червня, суд відпустив з-під варти засудженого до восьми років в'язниці лікаря-шахрая Андрія Слюсарчука, відомого також як "доктор Пі".

Про це повідомив адвокат підсудного Ярослав Зейкан, пишуть "Українські новини".

"Суд змінив запобіжний захід на особисте зобов'язання", - наводить видання його цитату.

Захисник Слюсарчука наголосив, що його клієнт провів під вартою строк більший, ніж передбачено за вчинення інкримінованих йому злочинів. Натомість судовий розгляд справи "Доктора Пі" в апеляційній інстанції триває.

У 2011 році Слюсарчука заарештували та посадили до в'язниці. Його звинуватили в шахрайстві та незаконному проведенні операцій без медичної освіти, що призвело до загибелі людей

Раніше екс-глава Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький заявляв, що через "закон Савченко" на волю вийдуть засновник відомої будівельної афери "Еліта-центр" Олександр Волконський-Шахов та скандальний  лікар-шахрай Андрій Слюсарчук, відомий як "доктор Пі".

"Закон Савченко" передбачає зарахування одного дня попереднього ув'язнення за два дні позбавлення волі. Через нього на волю вже вийшов обвинувачений у жорстокому вбивстві екс-нардеп Віктор Лозиньский.  Апеляційний суд Київської області вирішив звільнити Лозинського умовно-достроково. За вбивство він відсидів шість років, хоч засудили його на 15, згодом термін скоротили до 10 років в'язниці.  

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація