Скандальному телеведучому Кушанашвілі заборонили в'їзд в Україну

Скандальному телеведучому Кушанашвілі заборонили в'їзд в Україну

Фото: vk.com/o.kushanashvili

Телеведучий різко висловлювався про Україну.

Служба безпеки України заборонила скандальному телеведучому Отару Кушанашвілі в'їзд в Україну. Про це повідомляє ЛІГА.net.

"Закрили в'їзд терміном на три роки", - повідомили в СБУ.

Зазначимо, Кушанашвілі отримав роботу ведучого ранкового ефіру "Радио Вести". При цьому він постійно негативно висловлювався про Україну та українську владу.

"Мені здається, що тільки один погляд прем'єр-міністра країни, у яку я збираюся їхати, каже про те, що рівень психопатії є дуже високим... По очах його видно, що він несповна розуму. І виходячи з того, що він є одним з керівників держави, яка веде цю війну, можна сказати, що з київської стороною щось не так... Але якщо ви мене запитаєте, за кого я, то, звичайно, я за Російську Федерацію, у якій живу і яку люблю", - сказав Кушанашвілі в одному з останніх інтерв'ю.

Водночас у Києві у 2015 році Кушанашвілі зробив гучну заяву щодо президента РФ Володимира Путіна. Кушанашвілі заявив, що вважає президента Росії Володимира Путіна злочинцем. "Путін не х*йло, він злочинець. Путін - злочинець, бо не можна віднімати у сусіда квартиру і дачу. Є закони, їх треба виконувати, а не прикриватися міркуваннями: мовляв, у Криму та на Донбасі мене з із захопленням чекали. Так на всю Україну тебе максимум 15 тисяч людей чекали, тому що дуже важко жили. А в Росії мільйони безробітних, мільйони тих, хто реально не доїдає. Замість того, щоб випендрюватися "Крим наш!", вирішуй проблеми в своєму домі, а не в чужий лізь", - пояснив він свою позицію.

Нагадаємо, раніше народний депутат з БПП Мустафа Найєм написав у Facebook, що у понеділок, 28 березня, він разом з колегами направить прохання до СБУ заборонити в'їзд скандальному телеведучому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація