Слідчі озвучили перші версії кривавої аварії у Запоріжжі

Слідчі озвучили перші версії кривавої аварії у Запоріжжі

Слідчі озвучили перші версії кривавої аварії у Запоріжжі

Медики рятують потерпілих у ДТП в Запоріжжі

На межі життя та смерті балансують двоє маленьких дітей.

Більше доби не приходять до тями двоє дітей, мати яких спричинила аварію легковика з маршруткою в Запоріжжі. Семирічна дівчинка та чотирьохрічний хлопчик лежать у реанімації, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Менша дитина – черепно-мозкова травма. Старша дитина – поєднана травма, там і скелетна, і торакальна, і домінальна, і черепно-мозкова, і щелепно-лицьова. Там досить багато роботи, щоби стабілізувати цих дітей. Зараз їх стан можна назвати стабільним, дуже тяжким. Обидва на штучній вентиляції легенів", - пояснив заввідділенням реанімації обласної дитячої лікарні Андрій Чалий.

Аварія трапилася на швидкісній ділянці дороги. Мати дітей з невідомої причини скермувала легковик на зустрічну смугу та врізалась в мікроавтобус.

"Автобус не перевантажений. Дванадцять чоловік. Тільки від'їхав від зупинки, швидкість 40 км/год. Удар сильний був. Що її спонукало – невідомо. Це загадка", - розповів керівник автопідприємства Микола Микитенко.

Двоє дітей залишаються у вкрай тяжкому стані після аварії у Запоріжжі

Двоє дітей залишаються у вкрай тяжкому стані після аварії у Запоріжжі

Жінка зі слідчими ще не спілкувалась. Вона у стані психологічного шоку.

"Множинні забої тулуба, кінцівок – не більше того. В оперативному лікуванні вона не матиме потреби. Вона з приймального написала розписку і пішла. Шкода, звісно, діток. Дуже тяжкі дітки", - прокоментував ситуацію заступник головного лікаря Центру екстремальної медицини Олег Великий.

Усі обставини аварії з"ясовує поліція. Зараз вивчають дані автореєстраторів. Припускають, що жінка могла відволіктися на дітей, які бавились позаду. Не виключають також і технічну несправність авто.

"Причину буде встановлено під час проведення слідчих дій та експертиз", - пообіцяв прес-офіцер відділу безпеки руху запорізької поліції Максим Вертепний.

Як уже повідомлялося, у Запоріжжі жінка спровокувала ДТП із шістьма постраждалими. Медики намагаються врятувати дітей, які були в легковику. Трьох пасажирів мікроавтобуса також забрали до лікарні. Щоправда, обробивши рани, медики відпустили їх додому.

Кореспондент ТСН Яків Носков

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація