Смерть у транспорті: у Житомирі на ходу з маршрутки випав пасажир

Смерть у транспорті: у Житомирі на ходу з маршрутки випав пасажир

Чоловік загинув на місці трагедії.

У Житомирі 67-річний чоловік випав із маршрутки і загинув, бо транспорт уже кілька днів їздив із несправними дверима. Однак перевізник запевняє, що перед виходом на маршрут усі мікроавтобуси проходять техогляд, тож автомобіль був справним, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Пасажир випав із передніх дверей за півсотні метрів до зупинки на заміській дорозі, бо стояв на нижній сходинці, а двері в якийсь момент раптом відчинилися. Чоловік загинув на місці від тяжкої черепно-мозкової травми. Дружина загиблого Людмила Харитончук упевнена, що смерть спричинили несправні двері, які самі відчинилися на ходу. Місцеві жителі нарікають, що мікроавтобуси дуже часто виходять на маршрут несправними, а на цього перевізника неодноразово скаржилися в обладміністрацію. Є свідки, що ця маршрутка кілька днів їздила з поламаними дверима.

Житомирі внаслідок нещасного випадку у громадському транспорті загинув 67-річний чоловік

Житомирі внаслідок нещасного випадку у громадському транспорті загинув 67-річний чоловік

Перевізник натомість запевняє, мікроавтобус був справний, а пасажир поспішив вийти і шарпнув за двері сам. "Він перед самою зупинкою вирішив стати і першим вийти. І взявся за ручку не ту, що закривати, а ту, що відкривати, і випав", - твердить Віктор Білявський. Хто винен у смерті пассажира, тепер має встановити слідство. "Призначено низку експертиз, у тому числі технічну, для того, щоб з'ясувати, чи справний був транспортний засіб, чи справні були двері", - наголосила представник поліції Житомирської області Ольга Номерчук.

У Житомирі це вже третій нещасний випадок із пасажирами у громадському транспорті за останні три місяці. В обладміністрації лише зараз пообіцяли провести тотальні перевірки перевізників.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація