Смертельна ДТП у Харкові: патрульні на світлофорі протаранили "Москвич"

Збита автівка змінила напрямок руху і влетіла в ще один автомобіль.

Уранці неділі, 10 липня, у Харкові сталася ДТП за участю патрульного автомобіля. У результаті аварії загинули двоє людей, ще п'ятеро постраждали.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.

О 4-й ранку "Toyota Prius" патрульних, яка рухалася по вулиці Сумській, на перехресті з вулицею Динамівською зіткнулася з "Москвичем" 2141.

"За попередньою інформацією, "Москвич" рухався на зелене світло світлофора. Після зіткнення, "Москвич" змінив напрямок руху і зіткнувся з автомобілем "Samand"", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок зіткнення загинули подружжя, яке їхало в "Москвичі". Водії "Москвича" і  "Samand", а також двоє партульних зазнали тілесних ушкоджень. Їх доставили до лікарні.

Прокуратура Харківської області проводить досудове розслідування. Попередня кваліфікація злочину - ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) КК України. Також перевіряється інформація, чи були на патрульній машині включені спецсигнали.

Нагадаємо, що у Києві машина патрульних збила 58-річну жінку на пішохідному переході поблизу станції метро "Дорогожичі". На відео з камер спостереження видно, що водій навіть не намагався загальмувати. Вранці жінка померла у лікарні. Пізніше прокуратура Києва оголосила підозру патрульному поліцейському, якого звинувачують у наїзді. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація