Сніг, ожеледиця і лише мінусова температура. Прогноз погоди на 30 листопада

Сніг, ожеледиця і лише мінусова температура. Прогноз погоди на 30 листопада

Фото: УНІАН

Удень в Україні буде від нуля до п'яти градусів морозу.

Сьогодні, 30 листопада, в Україні буде хмарно з проясненнями. У західних, Житомирській та Київській областях очікують невеликий сніг. На решті території без опадів. На дорогах, крім південних та більшості східних областей, ожеледиця. Температура 0-5 градусів морозу.

Вітер північно-західний, вдень з переходом на Правобережжі на південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

У Києві невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура 2-4 градусів морозу.

У Львові злегка сніжитиме. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, поривчастий. Температура 0-2 градуси морозу.

У Дніпрі вранці йтиме невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура 1-3 градуси морозу.

В Одесі істотних опадів не буде. Вітер південно-західний, помірний. Температура 0-2 градуси морозу.

У Харкові вранці йтиме невеликий сніг, вдень без істотних опадів. Вітер із Північного Заходу, 7-12 м/с. Температура 1-3 градуси морозу.

У Карпатах ітиме невеликий сніг. Вітер північно-західний, з переходом на південно-західний, помірний. Температура 2-7 градусів морозу. Висота снігового покриву 7-14 см.

Прогноз погоди в Україні на 30 листопада 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Сьогодні вранці в більшості регіонів – мороз. Найхолодніше в Полтаві – там стовпчики термометрів показують 10-13 градусів з позначкою мінус.

Поточна погода в Україні станом на ранок 30 листопада 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація