Сніговий шторм на Закарпатті. За прогнозами негода посилиться

Сніговий шторм на Закарпатті. За прогнозами негода посилиться

Фото: УНІАН

Очікуються сильні морози. 

На Заході України очікується погіршення погодних умов.

Зокрема, завтра, 5 січня, на Закарпатті очікуються хуртовини і шквальний вітер, йдеться у сюжеті ТСН.19:30. Своєю чергою, після них прийдуть сильні морози.

У ДСНС області повідомили, що будуть розгорнуті пункти обігріву.

"Всі перевали закриті для велико-вагового транспорту. Скільки буде діяти це обмеження буде вирішено комісійно. Наразі рятувальники і дорожні служби здійснюють розчистку траси і допомагають водіям, які самостійно не можуть здолати складні умови закарпатських перевалів. Із завтрашньої доби оголошено стрімке зниження температури, тому додатково буде розгорнуто і пункти обігріву", - заявила речник  ДСНС в Закарпатській  області Наталія Батир.

Нагадаємо, що сьогодні, 4 січня, на Заході України через різке погіршення погодних умов обмежили рух вантажівок. Зокрема, через снігопад  вантажівкам заборонили  їздити на всіх чотирьох перевалах Закарпатської області .  Важко-ваговий транспорт  не випускають і  на траси міжнародного та державного значення. Таке ж обмеження  частково запровадили і в  сусідніх - Львівській та Івано-Франківській областях. 

Закарпаття накрило сніговим штормом

Закарпаття накрило сніговим штормом

Повʼязані теми:

Наступна публікація