Соломія Вітвіцька, Марія Бурмака і учасники проекту відкриють виставку "Переможці" у Хмельницькому

Соломія Вітвіцька, Марія Бурмака і учасники проекту відкриють виставку "Переможці" у Хмельницькому

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Експозицію можна буде побачити до 21 жовтня.

У Хмельницькій дитячій художній школі восьмого жовтня відбудеться презентація соціального мультимедійного проекту "Переможці". Разом з куратором проекту, ведучою новин ТСН на каналі 1+1 на Хмельниччину завітає співачка Марія Бурмака, а також герої АТО-"переможці" В'ячеслав Буйновський, Михайло Ващенко та Олексій Замірко.

Ініціатором та організатором проведення виставки у місті став засновник фундації "Аграрна наддержава" Андрій Гордійчук. Меценат підтримав головну мету проекту – розвиток сучасного протезування, профінансувавши професійне навчання у Канаді для лікаря-протезиста з Хмельницького державного протезно-ортопедичного підприємства.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У Хмельницькому виставка триватиме до 21 жовтня. Відвідати експозицію всі охочі можуть з вівторка по неділю з 12.00 до 19.00. Вхід вільний.

Проект "Переможці", що розповідає дивовижні історії бійців АТО та жінки волонтера, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу, сколихнув душі тисяч українців з різних міст України.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Пройнявся мужністю та незламністю справжніх українських героїв відомий у всьому світі мотиваційний спікер Нік Вуйчич, що 25 вересня на один день завітав до України. Йому, людині, яка народилася без кінцівок, близькі історії та переживання "переможців". І особливо - проблема безбар'єрності міського середовища. Тому Нік пообіцяв підтримати соціальні цілі проекту, зокрема, боротьбу за доступність і створення рівноправних умов для людей з інвалідністю.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Переможці" – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відео арт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

Кошти від продажу журналу з історіями життя учасників проекту спрямовуються на розвиток сучасного протезування в Україні. Кожен охочий зможе придбати випуск на виставці й підтримати таким чином благодійну ініціативу.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фонд SaveLivesTogether запрошує всіх охочих приєднуватися та допомагати у розвитку сучасного протезування в Україні. Зробити свій доброчинний внесок можна з будь-якої точки світу.

Нагадаємо, під час свого другого приїзду в Україну Нік Вуйчич зустрівся з героями АТО та підтримав проект "Переможці".

Повʼязані теми:

Наступна публікація