Сьома хвиля мобілізації буде меншою за попередні – Муженко

Сьома хвиля мобілізації буде меншою за попередні – Муженко

Набиратимуть в першу чергу досвідчених військових / Фото: Прес-служба Генерального штабу ЗСУ

Остаточно із кількістю визначаться до кінця березня.

Головнокомандувач ЗС України Віктор Муженко пояснив, чого чекати від сьомої хвилі мобілізації.

Набір до ЗСУ очікується значний, проте здебільшого за рахунок досвідчених військових, які вже проходили службу під час попередніх хвиль мобілізації та мають бажання залишитись на військовій службі. Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

"Нам не потрібен вал. Від кількості час переходити до якості. В Україні вистачає вмотивованих чоловіків, охочих поповнити лави захисників Вітчизни", — наголосив Віктор Муженко.

Нині триває процес залучення на військову службу за контрактом значної кількості військовослужбовців, мобілізованих упродовж попередніх хвиль. Охочих залишитися на контрактну службу, за повідомленням Генштабу, дуже багато, тож очікується, що сьома хвиля буде менш значною за кількістю, аніж попередні.

Потреба в кількості мобілізованих остаточно буде визначена до кінця березня цього року.

Нагадаємо, сьома хвиля мобілізації в ЗСУ буде проведена через необхідность доукомплектувати армію внаслідок демобілізації четвертої хвилі.

Як зазначається, зараз ведеться робота з мобілізованими четвертої хвилі, а також демобилизованными попередніх хвиль, для залучення їх до служби за контрактом.

 

Сьома хвиля мобілізації передбачатиме значне зростання якості особового складу Збройних Сил України. Про заявив начальни...

Опубликовано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 29 января 2016 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація