Сотні людей у Маріуполі зустріли ТСН з флешмобом #тіщовражають

Зал місткістю 600 осіб був переповнений.

До 20-річчя ТСН в Україні стартував флешмоб, покликаний розповісти про людей, чиє життя вражає, а вчинки надихають.

Сьогодні, 19 жовтня, телеведуча Соломія Вітвіцька, кореспондент Андрій Цаплієнко, Фагот з ТНМК, Володимир Зеленський та інші спікери відвідали Маріуполь.

У Маріупольському державному університеті був повний ажіотаж. Зал, місткість якого 600 осіб, був переповнений, між рядами і в дверях стояли люди, які хотіли почути історії відомих людей, які досягли успіху.

За словами керівника Групи просування інформаційного мовлення в 1+1 media Дарії Дикої, на сьогоднішній зустрічі спікери розповідали свої дивовижні історії з життя. На власних прикладах вони розповіли, як домоглися успіху, пережили труднощі в житті та не впали.

Своїми історіями вони надихнули сотні людей не виїжджати з країни, а продовжувати розвиватися, рости і досягати успіхів.

Після зустрічі відбулася автограф-сесія, де кожен охочий міг підійти і сфотографуватися зі знаменитостями. Загалом все спілкування і виступ тривав близько чотирьох годин.

Це тільки початок, далі нові міста та історії, що надихають.

Нагадаємо, приєднатися до ініціативи може кожен бажаючий. Для цього треба опублікувати вражаючу історію людини на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook з хештегом #тіщовражають.

"Ті, що вражають!": ТСН розпочала всеукраїнський тур ведучих, кореспондентів та відомих друзів

"Ті, що вражають!": ТСН розпочала всеукраїнський тур ведучих, кореспондентів та відомих друзів

Повʼязані теми:

Наступна публікація