Спецназівці НАБУ склали присягу та похвалились "символічним" БТРом

Урочистий захід відвідали Порошенко та Ситник.

Сьогодні, 9 лютого, у присутності президента України Петра Порошенка та голови Антикорупційного бюро Артема Ситника складають присягу співробітники Управління спеціальних операцій НАБУ.

Під час присяги на плац викотили БТР. Як зауважив президент, військова машина має стати "символом того, що ніхто не зупинить НАБУ".

"Добро повинне бути з кулаками", - резюмував президент.

Порошенко зазначив, що нині Бюро розслідує понад 50 справ, загальна сума зловживань за якими складає понад мільярд гривень. Першими тижнями роботи детективів президент задоволений. Каже, що детективи довели свою неупередженість та принциповість. На роботу Бюро голова держави покладає велику надію, зокрема, у частині зближення з Євросоюзом.

"Успіх НАБУ у боротьбі з корупцією – відправна точка успіху України на шляху до ЄС, для впровадження безвізового режиму", - зауважив президент.

Однією з резонансних справ НАБУ стали звинувачення міністра Айвараса Абромавичуса у бік президентської політсили та особисто Ігоря Кононенка. Усе про гучний скандал читайте у матеріалі: Як йшов Абромавичус: усе, що потрібно знати про головний скандал країни

Повʼязані теми:

Наступна публікація