Спецвипуск журналу "Viva! Переможці" про героїв АТО вийшов англійською мовою

Куратор проекту Соломія Вітвіцька прокоментувала рішення перекласти видання.

Журнал Viva! презентував англомовну версію спецвипуску "Viva! Переможці " про героїв АТО та волонтерку, які втратили кінцівки під час бойових дій на сході Україні, але не втратили мужності та сили духу. Всі вони щасливі й красиві люди, повноцінні члени суспільства, що хочуть жити, працювати, втілювати в життя свої мрії.В основі випуску 18 фоторобіт відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової. 

Українці, які живуть за кордоном, тепер також можуть долучитися до благодійного проекту "Переможці" та придбати спецвипуск "Viva! Переможці" англійською мовою. Фонд "Save Lives Together" також запрошує всіх приєднуватися та допомагати в розвиткові сучасного протезування в Україні. Зробити свій доброчинний внесок можна з будь-якої точки світу тут.

"Зараз активно отримуємо запити про виставки за кордоном- зокрема США та Австралії, кілька європейських країн - тому англомовний випуск - це дуже актуально і ми давно про нього мріяли. Хочеться, щоб у всьому світі знали історії наших Героїв та краще розуміли, що відбувається в Україні. Мене вразила журналістка і письменниця з Південної Кароліни Кім Лан, яка спеціально прилітала на відкриття "Переможців" у Торонто - і була настільки захоплена проектом- говорила, про важливість такого журналу, який повністю присвячений людям з інвалідністю. Я обов'язково надішлю ій англомовний примірник. Саме тому англомовна версія- "Viva! Переможці" - важлива і на часі та допоможе проекту вийти на новий рівень" - зазначила Соломія Вітвіцька, куратор проекту "Переможці."

"Ідея перекладу спецвипуску "Переможці" зародилась  під час розмов про презентацію виставки за кордоном", поділилася шеф редактор "Ukraine Today" Юлія Соцька, яка присвятила свій вільний час перекладу видання.

"Переможці" - спільний проект Телевізійної служби новин та журналу VIVA! за підтримки благодійного фонду "Save Lives Together", куратором якого є ведуча ТСН, Соломія Вітвіцька.

"Переможцям" уже вдалося досягти перших перемог у цьому напрямку. Частина коштів від продажу журналів була передана фондом "Save Lives Together" на оплату професійного навчання українських протезистів у Канаді. Сертифікати Соломія Вітвіцька вручила п'ятьом українським фахівцям зі Львова, Києва, Харкова, Дніпропетровська та Миколаєва. Фахівці проходять навчання на базі протезно-реабілітаційного комплексу в місті Гамільтон у Канаді завдяки сприянню Канадсько-Українського фонду міжнародної підтримки. Всі супутні витрати на поїздку та проживання лікарів були оплачені.

Зауважимо, ТСН.ua підготував спецпроект "ПЕРЕМОЖЦІ", в якому висвітлені історії нескорених та сильних духом героїв АТО.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька представила проект "Переможці" у Лурді.

Повʼязані теми:

Наступна публікація