Справа про вбивство пасажира BMW: патрульного Олійника відправили під домашній арешт

Справа про вбивство пасажира BMW: патрульного Олійника відправили під домашній арешт

На Олійника чекають допити / Фото: УНІАН

На правоохоронця чекає ціла низка експертиз. 

Сьогодні, 2 березня, апеляційний суд Києва присудив домашній арешт патрульному полісмену Сергію Олійнику, якого підозрюють у вбивстві 17-річного хлопця під час погоні за BMW у Києві.

Про це повідомив нардеп та радник глави МВС Антон Геращенко.

За його словами, Олійника звільнили із зали суду.

"Патрульний поліцейський Сергій Олійник відпущений рішенням апеляційного суду під домашній арешт! Він звільнений в залі суду! Попереду десятки допитів, експертиз і пошуків істини. Але головне, що патрульні поліцейські будуть знати, що їх ніхто не дасть просто так розтоптати! Справедливість є і за неї можна і потрібно боротися!", - написав Геращенко у Facebook. 

 

Патрульный полицейский Сергей Олейник отпущен решеним апелляционного суда под домашний арест ! Он освобождён в зале с...

Опубликовано Антоном Геращенко 2 марта 2016 г.

Сьогодні, 2 березня, у Києві почалося засідання апеляційного суду у справі про арешт патрульного Сергія Олійника. До суду приїхало понад 40 односельців Сергія, а також міністр МВС Арсен Аваков, начальник Національної поліції Хатія Деканоїдзе, мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, вночі проти 7 лютого четверо молодиків на іномарці протягом години тікали від поліції. Зрештою поліцейські відкрили вогонь по автомобілю і застрелили 17-річного Михайла Медведєва. 18 січня столичний Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час автопереслідування в Києві. Поліцейський перебуватиме під вартою протягом 2 місяців. 

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос розповів, що підозрюваний в умисному вбивстві пасажира BMW працював слідчим у міліції, пройшов переатестацію і став поліцейським.

Водночас Голосіївський райсуд Києва відпустив скандального водія BMW Ростислава Храпачевського під особисте зобов'язання. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація