Справа Тимошенко: підозрюваного у жорстокому поводженні із нардепом у колонії викликали на допит

Справа Тимошенко: підозрюваного у жорстокому поводженні із нардепом у колонії викликали на допит

Фото: УНІАН

Втім, підозрюваний екс-співробітник колонії переховується від слідства

Прокуратура Харківської області викликала на допит колишнього співробітника Качанівської виправної колонії Євгенія Зимогляда у справі щодо застосування сили до нардепа Юлії Тимошенко, коли її примусово доставили до Центральної клінічної лікарні, пише "Інтерфакс-Україна".

"Вам необхідно з'явитися 24.05.2016 о 09:30 в перший слідчий відділ слідчого управління прокуратури Харківської області... до слідчого в ОВС Лук'янчук О.І. для допиту Вас як підозрюваного і ознайомлення з матеріалами досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Видання зазначає, що за словами адвоката Тимошенко, Олександра Плахотнюка, Зимогляд був одним із трьох співробітників колонії, яких підозрюють у застосуванні сили до парламентаря.

При цьому, сам Зимогляд переховується від слудства, його оголошено у розшук.

Нагадаємо, що Тимошенко відбувала у колонії порання за звинуваченням попередньої влади у перевищені службових обов'язків під час підписання газових контрактів із Росією. Потім захисники нардепа заявили про побиття нардепа працівниками колонії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація