Справа Толстошеєва: прокуратура збирається допитати експертів, які визнали мажора неосудним

Справа Толстошеєва: прокуратура збирається допитати експертів, які визнали мажора неосудним

Справа Толстошеєва: прокуратура збирається допитати експертів, які визнали мажора неосудним

Фото: Facebook/Volodymyr Brrŕŕ

У відомстві розповіли, що, можливо, проводитимуть додаткові слідчі дії у кримінальному провадженні.

Скандальну справу сина донецького бізнесмена Станіслава Толстошеєва, який смертельно наїхав на жінку біля станції метро "Лівобережна" у Києві, поки що не закриватимуть.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

"Розслідування щодо Станіслава Толстошеєва, який підозрюється у скоєнні смертельної ДТП на Лівобережній у Києві, продовжується", - написала вона.

За словами Максимець, наразі вирішується питання щодо можливого допиту експертів, які проводили дослідження.

Також вона заявила, що можливе проведення додаткових слідчих дій, після завершення яких буде прийнято остаточне рішення у кримінальному провадженні.

Зазначимо, напередодні стало відомо, що судмедекспертиза визнала сина донецького бізнесмена Станіслава Толстошеєва неосудним, діагностувавши у 23-річного молодика з Дружківки епілепсію вже вп'яте. Цього разу, слідом за київськими, це зробили ще й львівські медики. За версією захисту мажора, перший напад хвороби в нього стався саме за кермом машини, внаслідок чого він знепритомнів і втратив контроль над авто. Адвокати кажуть, що підзахисний не може бути визнаний суб'єктом злочину, тому справа підлягає закриттю.

Нагадаємо, 9 січня 2015 року у столиці на метро "Лівобережна" джип з донецькими номерами на великій швидкості вилетів на тротуар і наїхав на продавщицю стихійного ринку, яка загинула.

Згодом журналісти з'ясували, що винуватець ДТП - Станіслав Андрійович Толстошеєв - син бізнесмена Андрія Толстошеєва з Дружківки Донецької області. Батьки Толстошеєва стверджували, що у нього вроджений порок серця. 

За даними журналіста Дмитра Гнапа, Толстошеєв не вперше став винуватцем аварії і раніше вже уник покарання. 13 січня Толстошеєву висунули підозру.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація