Справу вбитого Шеремета розслідують дві найкращі бригади - Аваков

Справу вбитого Шеремета розслідують дві найкращі бригади - Аваков

Фото: Reuters

Аваков повідомив подробиці справи Павла Шеремета.

Розслідуванням справи вбивства журналіста Павла Шеремета займаються найкращі слідчі України.

Про це в ефірі ТСН.Тиждень повідомив міністр МВС Арсен Аваков. 

"Я не хочу, щоб як у справі вбивства Георгія Гонгадзе слідчі постійно звітували, що провели стільки допитів, стільки переглянули кілометрів відеоплівки. Я хочу, щоб було тільки одне повідомленні: "Вбивця знайдений і справа розслідувана", - зазначив він.

За словами Авакова, відео, яке потрапило публічно в мережу, тільки нашкодило слідству. "Наразі я тільки вважаю важливим сказати одне: це добре важкосплановане вбивство. Значні сили його розслідують. Це дві найкращі величезні бригади. Є всі шанси його розслідувати. На цьому я обмежусь", - сказав міністр.

Нагадаємо, Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року. Журналіста поховали в Мінську. За даними слідчих, зловмисники закріпили вибухівку на днищі авто, за кермом якого був журналіст Павло Шеремет, під водійським сидінням, без проникнення в салон.

Також головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що за три тижні до загибелі журналіст відвідав Москву, де зустрічався з міністром доходів і зборів часів Януковича і оточенням вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова. "Він відвідував так званий офісний центр "Москва-Сіті", де всі наші квазі-вигнанці, яких ми обов'язково дістанемо і засудимо. І одним із таких вигнанців був екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко. Але ми не встигли проговорити про суть цієї розмови", - розповів військовий прокурор.

Міністр МВС розповів подробиці найскандальніших справ, пов'язаних з поліцією

Міністр МВС розповів подробиці найскандальніших справ, пов'язаних з поліцією

Повʼязані теми:

Наступна публікація