Стали відомі останні подробиці про стан постраждалої в ДТП Зінкевич

Стали відомі останні подробиці про стан постраждалої в ДТП Зінкевич

Яна Зінкевич у важкому, але стабільному стані. / Фото: Facebook/Яна Зінкевич

5 грудня волонтерка потрапила у жахливу ДТП.

Відома медик-волонтер Яна Зінкевич, яка 5 грудня потрапила в ДТП, прийшла до тями і знаходиться в стабільному стані. Ще один постраждалий в аварії її друг "Стрілок" одужує після операції.

Про це йдеться в повідомленні медичного батальйону "Госпітальєри", засновником і керівником якого є Зінкевич.

"Дякуємо всім, хто молився й молиться за Яну і "Стрілка"! Прихожани різних церков, люди різних віросповідань вчора і сьогодні просили здоров'я для командира "Госпітальєрів". І Всевишній чує наші молитви", - йдеться в повідомленні.

 

Дякуємо усім, хто молився і молитися за Яну і Стрілка! Прихожани різних церков, люди різних віросповідань вчора й сьогод...

Posted by Госпітальєри Госпітальєри Hospitallers on 6 грудня 2015 р.

У той же час головний лікар обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко повідомив, що стан волонтерки залишається вкрай важким, хоча у порівнянні з вчорашнім днем є значні поліпшення.

"Сьогодні її подивилися провідні нейрохірурги країни, наші травматологи, приїхали травматологи і з харківського інституту, дообстежили на комп'ютері і зробили висновок, що Яна поки не готова перенести операцію. Операцію будемо проводити, коли буде стабілізація стану", - сказав Риженко в ефірі телеканалу "112 Україна".

Лікарі сподіваються зробити операцію через 7-10 днів.

Нагадаємо, рано вранці 5 грудня неподалік Дніпропетровська у жахливу ДТП потрапила відома українська волонтерка, керівник батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич і її друг "Стрілок". Авто на слизькому асфальті злетіло з траси і кілька разів перекинулося. Яну Зінкевич викинуло з машини.

Відома медик-волонтер Яна Зінкевич у тяжкому стані в лікарні

Відома медик-волонтер Яна Зінкевич у тяжкому стані в лікарні

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація