Стало відомо про нових загиблих у Сватовому

Стало відомо про нових загиблих у Сватовому

На місці пожежі знайшли тіла двох саперів / Фото: Reuters

Військових вважали зниклими безвісти.

У Сватовому виявили тіла двох військовослужбовців, які загинули через пожежу на складі боєприпасів. Ними виявилися сапери з Волинської та Черкаської областей.

Про це повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у Facebook.

"У Сватовому знайшли тіла двох загиблих військових у результаті пожежі на військових складах. Загиблі  - сапери інженерно-саперного відділення з Волинської та Черкаської областей", - йдеться у повідомленні.

"Бійці значилися як зниклі безвісти. Хлопців знайшли під час розчистки завалів на складах", – повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

У Сватовому знайшли ще двох загиблих військових У Сватовому знайшли тіла двох загиблих військових у результаті пожежі...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 2 ноября 2015 г.

Нагадаємо, вибухи на складі міністерства оборони поблизу Сватового у Луганській області почалися ввечері 29 жовтня і тривали всю ніч аж до обіду наступного дня. За попередніми даними двоє осіб загинули, ще вісім отримали поранення. Станом на 2 жовтня пожежу вдалося повністю ліквідувати. За словами глави Луганської військово-цивільної адміністрації Георгія Туки, на місці працюють групи експертів із виявлення та оцінки збитків. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація