Стрілянина на Тернопільщині: чоловік із рушниці вбив двох поліцейських

Стрілянина на Тернопільщині: чоловік із рушниці вбив двох поліцейських

Фото: Reuters

За даними місцевих ЗМІ, під час кривавого інциденту загинули четверо людей.

На Тернопільщині чоловік застрелив двох поліцейських, ще один госпіталізований із вогнепальним пораненням.

Про це повідомили в обласному секторі комунікації ГУ НП.

"О 20.30 слідчо-оперативна група Борщівського відділення поліції прибула на виклик у село Бабинці. До поліцейських звернувся місцевий житель і повідомив, що його сусід здійснює постріли із мисливської рушниці на подвір'ї свого господарства", - наголосили у відомстві.

За даними правоохоронців, коли група прибула до будинку стрільця, той продовжував гатити зі зброї, унаслідок чого один із співробітників поліції загинув, ще один отримав поранення. Під час затримання озброєного нападника смертельне поранення отримав ще один поліцейський.

"Працівники поліції теж змушені були застосувати табельну зброю. Зловмисника було ліквідовано", - наголосили у поліції, додавши, що пораненого правоохоронця госпіталізували.

Своєю чергою місцеве видання "20 хвилин" із посиланням на власні джерела розповіло іншу версію трагедії.

"Чоловік тиждень тому приїхав з Польщі. Жінка – лишень вчора. Припускають, що він приревнував її. Хтось подзвонив до поліції і повідомив, що чоловік застрелив свою жінку", - зазначає видання.

Після цього на місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці намагалися заспокоїти стрільця, який збирався застрелити ще й себе.

Несподівано чоловік знову почав стріляти, вбивши одного поліцейського, а іншому – влучив у ногу. Під час штурму загинув ще один правоохоронець. Також зазначається, що стрілець наразі мертвий.

Нагадаємо, напередодні на Тернопільщині озброєні автоматом невідомі жорстоко побили та пограбували родину бізнесмена. Восьмеро нападників у балаклавах забрали велику суму грошей, прикраси, хутро та втекли на викраденому позашляховику.

Через ревнощі на Тернопільщині загинули чотири людини

Через ревнощі на Тернопільщині загинули чотири людини

Повʼязані теми:

Наступна публікація