Стрілянину в Олевську зчинив кримінальний авторитет із Львівщини – поліція

Стрілянину в Олевську зчинив кримінальний авторитет із Львівщини – поліція

Фото: Facebook/Саша Ніколайчук

Правоохоронці встановили усіх учасників нічної перестрілки на Житомирщині

Кримінальний авторитет з Львівщини - основний фігурант конфлікту, який завершився стріляниною в Олевську. Про це повідомила поліція Житомирщини, йдеться в ТСН.16.45.

Правоохоронці протягом доби встановили усіх учасників нічної перестрілки, внаслідок якої 1 людина загинула і 5 поранені. У лікарні їх посилено охороняють.

Кілька чоловіків з місця події таки втекли. Їх досі розшукує поліція. Це мешканці трьох областей - Львівщини, Київщини та Житомирщини.

Версія стрілянини - звичайні розборки між місцевими і приїжджими. Зброю застосували обидві сторони конфлікту. Усі поранені поки що у справі проходять як свідки. Після збору доказів їм можуть висунути обвинувачення. Є і затримані, але їхню кількість поліція не уточнює.

"Основний фігурант цього конфлікту - це кримінальний авторитет, який мешкає у Львівській області і він запросив людей з інших регіонів його підтримати у цьому конфлікті. Майже всі особи встановлені, це найголовніше. В нас є записи з камер спостереження", - розповів керівник ГУ НП у Житомирській області В'ячеслав Печененко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація