Студенти Росії відповіли українській молоді штампами пропаганди Кремля

Студенти Росії відповіли українській молоді штампами пропаганди Кремля

Фото: YouTube

У відеозверненні йдеться, що "Росія - єдина країна, яка справді бореться за демократію".

Російські студенти записали відеозвернення-відповідь. / Фото: YouTube
Студенти університетів Росії записали відповідне відеозвернення до українських студентів з приводу інформаційної завіси та війни на Донбасі.

"Нам, як представникам російського студентства небайдужа доля братньої України. Ви закликаєте нас підняти інформаційну завісу, давайте зробимо це разом", - йдеться на початку звернення.

Зазначимо, що студенти активно використовували штампи кремлівської пропаганди, такі як "антиконституційний переворот", "ввічливі люди", "братні народи" тощо.

"Жителів Криму чекав такий же кривавий хаос, який твориться новими людьми, що захопили владу. Кримчани не захотіли такої долі і провели демократичні вибори під захистом ввічливих людей", - сказали студенти у своєму зверненні.

Вони також запевнили українців, що "не засмічують себе фейками та дезінформацією" і нібито оперують виключно фактами.

"Повірте, ми прекрасно розуміємо, чому США й Європа вводять санкції проти Росії. це відбувається тому, що Росія - єдина країна, яка справді бореться за демократію", - переконані студенти.

Російські студенти також заявили, що США допомагають Україні зброєю і боєприпасами у той час як з Росії "йдуть нескінченні потоки винятково гуманітарної допомоги".

"Вам доведеться пояснювати своїм дітям, чому ви стріляли в нас. Ми не піднімали зброю проти наших братів і за нашу історію нам соромно не буде", - підсумували представники російської молоді.

Нагадаємо, що раніше студенти столичних університетів України записали відеозвернення до російських студентів з приводу війни на Донбасі, закликавши їх "думати, сумніватися і перевіряти".

Повʼязані теми:

Наступна публікація