Студенти ветеринарного технікуму на камеру вбили цуценя і виклали відео у Мережу

Студенти ветеринарного технікуму на камеру вбили цуценя і виклали відео у Мережу

Студенти ветеринарного технікуму на камеру вбили цуценя і виклали відео у Мережу

Студентів і викладача чекає суд.

В Олександрії, на Кіровоградщині, четверо студентів, майбутніх ветеринарів, під керівництвом свого викладача просто на території аграрного технікуму жорстоко вбили, а потім розчленували цуценя. Увесь процес зафільмували та виклали в Інтернет. Це збурило все містечко.

Біля приміщення аграрного технікуму збираються обурені волонтери. Прийшли до директора технікуму з єдиною вимогою - покарати винних.

"Я віддавала цьоє цуценя. Вона нас завіряла, що бере мамі в село собача. Виходить, я своїми руками теж вбила цю тварину. Я теж вважаю себе винною", - каже волонтерка.

Відео жорстокого вбивства тварини з‘явилося в інтернеті напередодні. На ньому студенти першого курсу в присутності свого викладача спочатку топлять цуценя в пакеті з водою, а потім розчленовують і знімають шкуру.

Директор технікуму запевняє, жодним навчальним планом проведення розтину, а надто жорстоке вбивство тварин, не передбачено. Керівник технікуму не приховує свого обурення і визнає - саме педагог став натхненником жорстокості.

На Кіровоградщині четверо студентів жорстоко вбили і розчленували цуценя

На Кіровоградщині четверо студентів жорстоко вбили і розчленували цуценя

"Цуценя було живе. Все умертвіння проходило в його присутності. Як студенти сказали – нам пообіцяли за це п‘ятірки",- розповідає директор.

У своїх письмових поясненнях і студенти, і викладач перекладають провину одне на одного. Утім, поява жорстокого відео в інтернеті за їхньої участі вже спричинила ланцюгову реакцію і породила нову жорстокість.

"Студенти, я їх не виправдовую, але студенти вчора вранці їх переловили і побили", - додає директор технікуму.

Студентів, які фігурували у скандальному відео, нині в технікумі немає. Напередодні їх додому забрали батьки, адже бояться розправи з боку інших дітей. Від роботи відсторонили і викладача.

"На місце події відправлена слідчо-оперативна група для з‘ясування всіх обставин та відкрито кримінальне провадження – "жорстоке поводження із тваринами", - зазначають у поліції.

Волонтери, під опікою яких перебуває понад 300 безпритульних тварин, твердять, що тепер ретельно контролюватимуть, куди забирають їхніх вихованців.

Після розслідування і суду, студентів-ветеринарів, які жостоко вбили та розчленували цуценя, планують відрахувати без права поновлення. З рештою майбутніх ветеринарів попрацюють психологи та правники.

Повʼязані теми:

Наступна публікація