Суд обрав запобіжний захід водію, який збив колону велосипедистів біля Броварів

Суд обрав запобіжний захід водію, який збив колону велосипедистів біля Броварів

Фото: dtp.kiev.ua

Вирок затриманому винесуть після закінчення слідчих дій і висновку судмедекспертизи.

Суд призначив водію вантажівки, яка збила групу велосипедистів біля Броварів, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.

"Сьогодні ввечері (3 вересня) закінчився суд у справі про ДТП в Броварському районі. За рішенням суду, водієві фури, який увечері 1 вересня збив групу велосипедистів, було обрано запобіжний захід – утримання під вартою без права внесення грошової застави. Також суд виніс підозру у скоєнні ДТП", - йдеться в повідомленні.

Як інформує Парцхаладзе, вирок у справі буде винесено після закінчення слідчих дій і висновку судмедекспертизи. За його словами, постраждалі в результаті ДТП продовжують перебувати під постійним наглядом лікарів.

"Двох дітей та їхнього тренера перевезли до реанімації центральної обласної лікарні, їх стан помірний, стабільний", - зазначив заступник голови ОДА.

 

Нагадаємо, що трагедія сталася 1 вересня на трасі поблизу Броварів. Фура з номерними знаками Болгарії збила гурт велосипедистів. 13-річний Андрій Положенцев, який за кілька днів до ДТП приїхав навчатися в Броварське вище училище фізичної культури, був єдиним загиблим у цьому ДТП. Тренер і ще кілька хлопців-велосипедистів потрапили до реанімації. Їх 2 вересня перевезли до медичного закладу в Києва. 22-річний болгарин віз вантаж з Росії в Болгарію. І, за попередньою версією, заснув за кермом. В поліції кажуть, що був тверезий. 2 вересня правоохоронці його затримали. Директора училища вже усунули з посади.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація