Суд оголошує свою версію подій у Врадіївці: Крашкова слухає з тремтячими руками

Суд оголошує свою версію подій у Врадіївці: Крашкова слухає з тремтячими руками

Крашкова слухає суддів з тремтячими руками / Фото: podrobnosti.mk.ua

За версією суду, все почалося з того, що Поліщук запропонував Крашковій провести її додому.

У Миколаєві судді зачитали свою версію того, що сталося наприкінці червня з 29-річною мешканкою Врадіївки Іриною Крашковою, повідомляє кореспондент ТСН.

За версією суду, лейтенант Дмитро Поліщук вирішив провести Крашкову додому після дискотеки. Однак не мав автівки, і попросив підвезти його місцевого таксиста Сергія Рабиненка.

Вони їхали за жінкою, коли побачили по дорозі капітана Євгена Дрижака, який самовільно залишив чергування. Сказали йому, куди їдуть, і він підсів в машину. Крашкову наздогнали біля газового господарства. Запропонували підвезти, вона відмовилася.

Тоді чоловіки образилися, закинули її в машину і повезли за Врадіївку. Жінка зрозуміла, що з нею хочуть зробити, почала просити відпустити, вони натомість почали її бити.

Потім Дрижак наказав зупинитися на узбіччі, витягнув Крашкову на переднє сидіння, зняв білизну, зґвалтував. Потім запропонував Поліщуку, той погодився.

Після зґвалтування міліціонери, подумавши, що вона може їх здати, вирішили позбутися жінки. Її побили, відібрали особисті речі на 4800 грн (годинник, телефон, сережку, одяг, сумку), роздягли, побили.

Поліщук дістав насос з багажника, вдарив її по голові, вона втратила свідомість, і вони її кинули.

Тож Поліщук і Дрижак обвинувачуються в зґвалтуванні, і вони плюс Рабиненко - у замаху на вбивство. Суд також визначив кілька обтяжуючих обставин: вчинення злочину групою осіб, попередня змова.

Окрім того, суд встановив, що Дрижак зберігав удома службові документи, чим приховував злочини, в тому числі один особливо тяжкий злочин. А також зберігав більше 10 грамів сушеного канабісу.

А Поліщук видав Рабиненку і ще одному чоловіку підроблене посвідчення на зберігання зброї. Поліщук свій службовий злочин визнав, Дрижак – ні.

Сама Крашкова суддю слухає уважно, у неї тремтять руки.

Нагадаємо, прокуратура просила суд засудити Євгена Дрижака до 15 років ув'язнення, Дмитра Поліщука - також на 15 років, Сергія Рабиненка на 10 років, Михайла Кудринського - на 5 років. Окрім в'язниці, держобвинувачення виступило за конфіскацію майна і позбавлення міліцейських звань для Дрижака, Поліщука і Кудринського.

Кореспондент ТСН Ольга Параскун

Повʼязані теми:

Наступна публікація