Суд посадив за ґрати виконавців вбивства одеського адвоката Погорілого

Суд посадив за ґрати виконавців вбивства одеського адвоката Погорілого

Суд посадив за ґрати виконавців вбивства одеського адвоката Погорілого

Олександр Погорілий

Запобіжний захід підозрюваним виносили у Києві.

Печерський суд Києва сьогодні, 18 травня, обрав запобіжний захід чотирьом чоловікам, які готували вбивство одеського адвоката Олександра Погорілого, йдеться у ТСН.16:45.

Всім чотирьом присудили по два місяці за ґратами. Про діяльність цих людей оперативники знали ще наприкінці березня. Олександр Погорілий останнім часом представляв у суді інтереси естонської компанії, що впроваджувала туристичний проект у курортному місті Затока на Одещині.

Раніше ТСН повідомляла про викривальні заяви адвоката щодо розкрадання земель затоцькими чиновниками та їхні стосунки з криміналітетом. Чи є ці посадовці замовниками вбивства – правоохоронці не повідомляють.

"На теперішній час встановлені саме виконавці та посередник. У цьому ракурсі на теперішній час ми і приймаємо рішення. Щодо організаторів та замовників злочину слідство ще буде проводитися", - повідомив прокурор відділу ГПУ Олександр Богданов.

Як відомо, щоби їх піймати, поліція спільно з СБУ провела спецоперацію - інсценували вбивство Погорілого. Буцімто, його авто обстріляне, а сам адвокат - убитий. Це допомогло піймати всіх причетних до підготовки замовного вбивства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація