Суддя трилітрової категорії. Як у Мережі кепкують зі схованки хабарника Чауса

Суддя трилітрової категорії. Як у Мережі кепкують зі схованки хабарника Чауса

Фото: УНІАН

Скляна банка Чауса з корупційними грошима наробила галасу. 

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють схопленого на хабарництві скандального суддю Дніпровського суду Києва Миколу Чауса.

9 серпня служителя Феміди викрили на отриманні хабаря у 150 тисяч доларів. Сьогодні, 10 серпня, глава САП Назар Холодницький опублікував фото схованки, де лежали корупційні гроші судді – той поклав стоси валюти у скляну банку.

Цей інцидент не залишився поза увагою дотепних користувачів. Вони жартома називають його суддею трилітрової категорії і пишуть, що НБУ залишився без грошей корупціонерів. 

Примітно, що це не перший скандал довкола Чауса. Під час Майдану він приймав рішення проти Автомайдану, тому перебував у списку на люстрацію Мін'юсту, проте влада не поспішала його люструвати. Микола Чаус відомий тим, що зняв з розшуку і заборонив проводити слідчі дії проти екс-регіонала Юрія Іванющенка, відомого під прізвиськом "Юра Єнакіївський". Крім того, Чаус з численними порушеннями процедури прийняв рішення про взяття під варту екс-лідера партії УКРОП Геннадія Корбана.

Повʼязані теми:

Наступна публікація