Сусіди розповіли про "тихого" Пугачова, який убив патрульних у Дніпрі

Сусіди розповіли про "тихого" Пугачова, який убив патрульних у Дніпрі

Сусіди розповіли про "тихого" Пугачова, який убив патрульних у Дніпрі

Фото: ВКонтакте/Поліція Дніпро

За словами мешканців будинку, Олександр завжди був ввічливим і добре жартував.

Олександра Пугачова, який вбив двох поліцейських в Дніпрі, сусіди по будинку охарактеризували, як тихого і спокійного чоловіка.

Про це повідомляє 056.ua.

"Звичайно, я досі не можу повірити, що наш сусід таке скоїв. Він оселився у нас близько року тому. Начебто квартиру купив. Але, зрозуміло, що документи я не бачила, тому на 100% щодо квартири стверджувати не можу. Жив тихо, наскільки я знаю, ні з ким не конфліктував. Завжди зі мною вітався. Але не більше", - розповіла сусідка по будинку Алевтина.

Інший сусід, Валерій, який живе в квартирі над Пугачовим, повідомив, що Олександр завжди був ввічливим і добре жартував.

"Бувало, я прибираю тут, у дворі, а він прямо з вікна зі мною вітається, так, поспілкуємося трошки. Про себе він не розповідав і в гості не зазивав. Вже потім, коли все сталося, я потрапив до нього в квартиру як свідка. Затишна, досить доглянута, чиста квартира. Він жив один, іноді до нього приходила жінка з маленькою дитиною. Наскільки можу судити - його колишня дружина. При цьому сусід не пив - в квартирі жодної пляшки. Так і я не бачив його ні разу п'яним", - додав Валерій.

Сусід також додав, що про подію дізнався з новин. За його словами, в неділю приблизно о другій годині дня до нього в квартиру постукали правоохоронці і попросили залишити житло, тоді Валерій вийшов і спостерігав за подіями з боку. Чоловік зазначив, що у нього була навіть думка подзвонити своєму сусідові-вбивці і розповісти про події.

Він також зазначив, що у Пугачова було кілька мобільних телефонів.

Інша сусідка з будинку Олександра також повідомила, що квартира була не орендованою, а купленою. Вірніше, нібито, йому її подарували батьки.

"В голові не вкладається, що таке могло статися. І що це зробив він. Жив тихо, швидше відлюдькувато. Нічим не виділявся. Вітався, з моїм чоловіком іноді про рибалку говорив. А так - нічого такого, що могло б видати в ньому бандита", - додала жінка.

Нагадаємо, раніше журналіст Юрій Бутусов опублікував фото посвідчення учасника бойових дій Пугачова. У документі зазначено, що екс-боєць "Торнадо" отримав статус УБС 5 листопада 2015 року, хоча за місяць до цього він був оголошений в розшук.

У неділю, 25 вересня, вранці у Дніпрі біля автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і померла в лікарні.

Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини. Увечері того ж дня Пугачов був затриманий.

Стрільця ще на автовокзалі намагався затримати водій маршрутки: він блокував "Сітроен". Однак зловмисник почав стріляти і в нього. За словами Тімоніна, Пугачов зробив у його напрямку п'ять-шість пострілів.

Правоохоронці оприлюднили відео із нагрудної камери загиблого полісмена Артема Кутушева

Правоохоронці оприлюднили відео із нагрудної камери загиблого полісмена Артема Кутушева

Повʼязані теми:

Наступна публікація