Святослав Гринчук стане новим ведучим ТСН

Святослав Гринчук стане новим ведучим ТСН

Фото: ТСН.ua

Новий ведучий вестиме ТСН.Ранок, чергуючи ефіри з Марічкою Падалко через тиждень.

У ТСН.Ранок - новий ведучий. Святослав Гринчук – випускник факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Телевізійну кар'єру почав у 2006 році у Львові, також працював журналістом Футбольного тележурналу "Про Карпати" та львівського телеканалу "Львів ТВ".

Дотепер Святослав працював на телеканалі "Футбол", де був кореспондентом декількох проектів та ведучим програми "Футбол News".

"ТСН – без перебільшення найголовніший новинний бренд України, ім'я, яке знають, якому довіряють, яке люди без вагань впускають до своїх осель кожного дня. І це безцінно. Тому я дуже радий, що маю змогу приєднатись до команди професіоналів і стати частиною ТСН", - розповів Святослав Гринчук.

"Святослав – досвідчений журналіст, харизматичний та впевнений в собі ведучий, і я переконаний, що він посилить команду ТСН та своїм приходом лише сприятиме закріпленню наших позицій на українському телебаченні", - коментує директор департаменту новин Сергій Попов.

За взаємною домовленістю сторін Єгор Гордєєв залишає ТСН та шукатиме свій творчий шлях у інших проектах.

Святослав Гринчук буде вести ТСН.Ранок з 7:00 до 9:00 щопівгодини, чергуючи ефіри з Марічкою Падалко через тиждень.

Святослав додає: "Вранці все лише починається, всі сповнені надій і очікувань. Хочеться, аби у кожного день видався якнайкращим. І новини були лише хорошими".

Повʼязані теми:

Наступна публікація