"Танці на кістках". Журналісти розіграли Царьова і Ко, розпитавши про проведення Євробачення

"Танці на кістках". Журналісти розіграли Царьова і Ко, розпитавши про проведення Євробачення

Фото: УНІАН

Одіозний екс-регіонал погодився на фейкову пропозицію провести Євробачення у "Новоросії". 

Журналісти програми "Гроші" розіграли колишніх українських політиків та прихильників "русского мира", запросивши на фейковий ефір пропагандистського російського каналу щодо проведення Євробачення 2017 в Україні.

Кореспонденти вирішили зв'язатися із українськими героями російських ефірів, аби запросити їх "до студії" у Москві. Тема уявної передачі – "Чи зможе Україна провести Євробачення наступного року"? 

Першим зателефонували одіозному екс-нардепу та  керівнику "парламенту Новоросії"  Олегу Царьову. Журналіст назвався працівником скандальної програми "Вечер с Владимиром Соловьевым" і заявив Царьову, що хоче обговорити формат майбутньої передачі. На запитання про те, чи здатна Україна провести пісенний конкурс екс-політик відповів: "Загадувати на рік складно. Зараз все йде до погіршення, зброї багато".

Український журналіст пішов далі і запитав у Царьова, чи готовий той заради ефіру пропагандистів розповісти історію на кшталт "розіп'ятого хлопчика".

"Добре, я підберу", - погодився екс-регіонал.

Він дав добро і на використання "потрібних" слів під час розмови про українську владу. Фейкову пропозицію провести Євробачення у "Новоросії" Царьов сприйняв із захватом.  

"Так, я бачу, це добре. Я бачу, ви нас добре підготували. І це відмінний новинний привід, який потім можна буде розігнати", - заявив колишній регіонал.

Хто з екс-регіоналів готовий виступати на російському телебаченні з вигадками про Україну

Хто з екс-регіоналів готовий виступати на російському телебаченні з вигадками про Україну

Наступним гостем "московської студії" став ще один колишній нардеп-регіонал Микола Левченко.

Він - не рідкий гість російських ефірів, тому журналісти вирішили з'ясувати, чи погодиться він агітувати проти "Євробачення" в Україні. На відміну від Царьова, Левченко втомився від фантазій російських пропагандистів.

"Та годі, ви мені ніколи не даєте говорити, ми ж зараз не в ефірі. Як тільки я починаю розповідати значення "ополченців", ви мене перебиваєте, годі. Ви все самі знаєте", - заявив він.

На запитання про те, чи це не вигадки про фашизм, який процвітає в Україні, Левченко відповів: "Ось ви коли починаєте, за це вас і не люблять. Ось цей фашизм".

Третім на черзі став скандальний ведучий "Антимайдану" Юрій Кот. Він не скупився на пропагандистські вислови під час розмови і проведення Євробачення 2017 в Україні назвав "танцями на кістках".

"Які танці на кістках? Сьогодні країна знищена", - заявив він.

Також Кот погодився розповідати байки про європейських представників ЛГБТ, яких нібито "переб'ють українські радикали" під час проведення конкурсу.

"Це буде просто криваве місиво", - сказав Кот.

Він погодився навіть на пропозицію заспівати в ефірі пропагандистської передачі разом із лідером ЛДПР Володимиром Жириновським. Кот телефоном наспівав кілька рядків із пісні російської співачки Валерії.

Михайло Добкін теж неостання людина у списку українців, які  регулярно з'являються у російських ефірах. То чи допоможе колишній глава Харківської ОДА російським телевізійникам у відвертій пропаганді?

Телефоном він зізнався, що під час голосування на цьогорічному конкурсі віддав перевагу російському співакові Сергію Лазарєву.

"Тут немає ні переможених, ні переможців, особливо з тим, як голосували зараз. Я теж голосував за представника Росії. Може вона (Джамала – Ред.) і перемогла за допомогою деяких людей, але вона не просила їх про це ...", - висловив думку Добкін.

Утім, називати українську владу хунтою та карателями він відмовився.

"Дивіться, це моя країна, я їх можу всередині називати як хочу, але коли я буду говорити з представниками інших держав, навіть братніх, буду називати тільки "київська влада", - пояснив він.

Останнім учасником експерименту став нардеп від "Опозиційного блоку" Євген Мураєв. У своїх виступах на телеканалах він постійно "розносить" реформу українську поліцію. Утім, напряму критикувати українську владу у російському ефірі він відмовився.

"Я не можу цього зробити, вибачте. У своїй країні я можу називати їх як завгодно, на вашому каналі – ні", - заявив він.

Утім, на пропозицію сказати кілька реплік про те, що поліція не впорається із безпекою на Євробаченні 2017, політик погодився: "Так, давайте обговоримо".

Нагадаємо, раніше журналісти програми "Гроші" розіграли "міністра культури ЛНР" Оксану Кокоткіну та запропонували організувати виступ російського співака Бориса Моїсєєва на військовому параді бойовиків до 9 Травня. Схоже, "Міністра ЛНР" підкупила заява про те, що Моїсєєв працював на главу РФ Володимира Путіна і вона одразу погодилася.

Повʼязані теми:

Наступна публікація