Танки, БМП та винищувачі. ЗСУ передали понад 140 одиниць бойової техніки

Військову міць армії продемонстрували на Харківщині.   

Сьогодні, 23 серпня, президент України Петро Порошенко взяв участь у церемонії передачі нової та модернізованої військової техніки Збройним Силам під час свого візиту на Харківщину.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 "Сьогодні ми направляємо на фронт чергову партію із ста сорока однієї одиниці озброєння, військової техніки, які виготовлені, або модернізовані на підприємствах ВПК. Переконаний, що ви, наші офіцери та солдати, з максимальною ефективністю застосуєте озброєння і техніку, яку сьогодні отримаєте", - заявив Порошенко.

Українським силовикам передали бронетранспортери, бойові машини піхоти, рухомі пункти розвідки та управління, самохідні гаубиці, зенітні самохідні установки, зенітно-ракетні комплекси, системи залпового вогню, танки, радіолокаційні станції, вертоліт Мі-8, винищувачі МІГ-29 та СУ-27, а також нові вантажні автомобілі підвищеної прохідності.

Після завершення урочистої частини заходів Порошенку показали стрільби з танків Т-64БВ, бойових машин піхоти БМП-2, бронетранспортерів БТР-80, БТР-3ДА та зенітно-самохідної установки ЗСУ-23-4.

Раніше про передечу "величезної партії" техніки на Донбас повідомляв президент України Петро Порошенко. Він зауважив, що парад до Дня Незалежності і передача техніки ще раз продемонструють результати роботи нашої військової промисловості.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація