Теорія та практика. У Держприкордонслужбі удосконалювали фахову майстерність

До зборів долучилися офіцери з усіх регіональних управлінь. 

На базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького тривали навчально-методичні збори з керівниками структурних підрозділів, які займаються підготовкою персоналу.

До зборів долучилися офіцери з усіх регіональних управлінь, органів охорони державного кордону та частин центрального підпорядкування прикордонного відомства, передає прес-служба Держприкордонслужби.

Під час заходу кожен учасник удосконалював свою фахову майстерність. Окрім того,  керівництво за напрямом підготовки персоналу Адміністрації Державної прикордонної служби України довело офіцерам єдині вимоги з організації підготовки прикордонників.

"Було проведено комплексне тестування, де перевірялися знання законодавчих, нормативно-правових та регламентуючих документів, блок занять з військово-прикладного плавання, володіння зброєю, як в світлий час доби, так і в нічний, тактики дій, медичної підготовки та виконання фізичних вправ тощо", - йдеться у повідомленні.

Також офіцери підсумували професійну підготовку персоналу Державної прикордонної служби України у 2016 році та детально розглянули основні завдання на 2017 рік.

Нагадаємо, раніше під час всеукраїнських контрдиверсійних навчань СБУ "звільнила" будівлю Харківської ОДА, яку умовно захопила диверсійно-терористична група. "Звільнення" установи проводилося бійцями спецпідрозділу СБУ, МВС та Нацгвардії. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація