Терористи показово на камеру розстріляли нібито полонених офіцерів

Терористи показово на камеру розстріляли нібито полонених офіцерів

Ігор Безлер, по кличці Біс, командир бойовиків з Горлівки

На відео, яке з'явилося в YouTube зафіксований можливий розстріл силовиків.

У Мережі з'явилося відео з кадрами розстрілу нібито захоплених в полон офіцерів. Показовим розстрілом командує Ігор Безлер, по кличці Біс, командир бойовиків з Горлівки.

Причиною розстрілу стало незадоволення вимог терористів, які планували обміняти затриманого бойовика на нібито полонених офіцерів. Сам Біс, озвучивши прізвища полонених - Будик і Васющенко і уточнивши, що в його катівнях перебувають ще вісім полонених, серед яких три полковника, включаючи офіцера з СБУ.

"Якщо через годину моя людина не буде звільнена, буде розстріляна другий двійка, ще через півтори години - третя двійка", заявив на відео ватажок бандформування.

Фахівці, які проаналізували відео, відзначили ряд фактів, що можуть вказати на фальсифікування відео, так в кадрі не показуються обличчя розстріляних і їхні документи, а постріли не показані, залишившись за кадром.

Крім того, Служба безпеки України не повідомляла, що терористи захопили її співробітників.

Тим часом, у Донецькій області й далі викрадають людей. У Торезі напередодні невідомі в балаклавах викрали викладача філософії місцевого вузу Олега Глазюка. А в Донецьку в полон терористів потрапив місцевий підприємець Олександр Лидин.

Горлівський терорист Ігор Безлер погрожує розстріляти полонених українських військових

Горлівський терорист Ігор Безлер погрожує розстріляти полонених українських військових

Нагадаємо, що Рада "розв'язала руки" силовикам для боротьби з терористами на Сході.

Повʼязані теми:

Наступна публікація