Терористи в Слов'янську знову прикриваються "живим щитом", щоб зганьбити сили АТО

Терористи в Слов'янську знову прикриваються "живим щитом", щоб зганьбити сили АТО

Терористи продовжують прикриватися цивільними / Фото: Reuters

У результаті обстрілів бойовиків гинуть цивільні люди.  

 У Слов'янську дочасно припинили навчальний рік у школах та дитсадках міста, а самопроголошений тамтешній мер Пономарьов порадив цивільному населенню залишити місто, а також  найближчі селища -  Іванівку, Андріївку Семенівку, йдеться у сюжеті ТСН. 19:30.

Щирість таких порад одного із ватажків диверсантів викликає великий сумнів, адже напередодні вони вчергове використали тактику прикриття живим щитом.

Крім того, відео, відзняте місцевими проукраїнськими активістами, красномовно доводить: самохідна мінометна установка бойовиків працювала спершу у напрямку гори Карачун, а, згодом, аби представити це, як начебто відповідь українських військових, у напрямку гуртожитку педагогічного університету та мікрорайону Артем - із густо забудованих міських районів. Як наслідок – відповідну картинку, для російських каналів терористи таки організували: у результаті обстрілів бойовиків загинули цивільні люди.  

У Слов'янську поновили бойові дії

У Слов'янську поновили бойові дії

Але розвінчування міфів і, навіть, візуальні докази того, що це була провокація терористів і людей вбили осколки мін, які скеровували наводчики мінометних розрахунків ДНР – на частину місцевих мешканців враження не справляють.

Як вже раніше повідомлялося, у Слов'янську знову бій: терористи у протигазах начебто готуються влаштувати хіматаку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація