"Ті, що вражають": дивіться онлайн виступ спікерів соціально-освітнього проекту до 20-річчя ТСН в Івано-Франківську

"Ті, що вражають": дивіться онлайн виступ спікерів соціально-освітнього проекту до 20-річчя ТСН в Івано-Франківську

Початок – о 13:00.  

У середу, 16 листопада, у Прикарпатському державному університеті відбудеться виступ спікерів соціально-освітнього проекту "Ті, що вражають" до 20-річчя ТСН. Своїми історіями успіху, злетів та падінь з аудиторією поділяться ведуча ТСН Алла Мазур, виконавиця, лідер гурту "Крихітка" Саша Кольцова, кореспондент ТСН Олександр Загородний, а також лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк.

Початок – о 13:00.  ТСН.ua транслюватиме цю подію наживо.

Соціально-освітній проект "Ті, що вражають" – це серія виступів у містах України, які мотивують. Серед учасників виступів – ведучі ТСН Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька та Марічка Падалко, журналісти ТСН Андрій Цаплієнко, Олександр Загородний, Наталія Фібріг, Маргарита Ситник та Наталія Нагорна, а також запрошені зірки та друзі ТСН – Володимир Зеленський, Ірина Данилевська, Світлана Тарабарова, Олена Кравець, Саша Кольцова, Олексій Вертинський та інші.

Виступи пройдуть у п'яти університетах у Маріуполі, Херсоні, Івано-Франківську, Житомирі та Сумах. Аудиторія туру – талановита молодь, студенти та жителі міст. Кожен з учасників проекту поділиться історіями своїх злетів і падінь, цікавими фактами з життя, розповість про свій кар'єрний та життєвий шлях, аби на власному прикладі продемонструвати, що наполеглива праця та віра в себе здатні змінити життя та світ навколо. Проект покликаний надихнути молодих українців, повернути віру в те, що у них є майбутнє в Україні, що все можливо.

Розповісти, що за будь-якою історією успіху часто стоять невдачі і подолання труднощів, та головне – не здаватися і йти до своєї мрії. "Ті, що вражають" – унікальний проект для українського телебачення, адже це можливість підтримати жителів невеликих міст та розділити з ними цінності ТСН.

Наступна публікація