Тітушки в Одесі розтрощили "антимерський" майдан. Є поранені

Зазначається, що молодиків, які напали на наметове містечко було більше, ніж самих учасників "антитруханівського" майдану

В Одесі сьогодні вранці група невідомих молодиків розгромила намети противників мера міста Геннадія Труханова на Думській площі під стінами мерії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Михайло Голубєв.

Він написав, що сьогодні близько 4:00 ранку у наметовий табір приїхали близько 30 тітушок та, окрім погрому у таборі, побили мітингувальників. Поліція прибула на місце через 15 хвилин з початку нападу.

При цьому, журналіст заявив, що очевидці бачили поблизу лідера одеського Автомайдану Євгена Резвушкіна, який в момент нападу розмовляв по рації.

"З ним була жінка. Один з майданівців упізнав Резвушкіна одразу. Інший бачив його, але вперше в житті, пізнав пізніше по фото, яке йому показали на телефоні, що це Резвушкін. Активісти підозрюють, що він координував напад. При появі поліції Резвушкин відразу зник у провулку Чайковського", - написав Голубєв.

Двох тітушок затримали самі протестувальники, ще п'ятьох – поліціянти.

Журналіст також поширив дописи і від інших активістів мітингу під мерією. Зокрема, на фото активіста Сергія Гуцалюка у Facebook опубліковано фото пораненого мітингувальника.

При цьому, місцеві ЗМІ опублікували інформацію, що всі входи та виходи в мерію заблокували мітингувальники, які вимагають перевиборів мера Одеси.

Нагадаємо, в Одесі в рамках безстрокової акції "Одеса без Труханова" пройшов автопробіг за відставку мера міста Геннадія Труханова. Окрім того, на Думській площі відбувся мітинг активістів громадських організацій, який зібрав півтисячі учасників. Мітинг пройшов надвечір у суботу, 16 квітня, поблизу із наметами мітингарів під мерією. Під час відкриття мітингу, активісти назвали Труханова "перефарбованим регіоналом".

Повʼязані теми:

Наступна публікація