Тиждень почнеться для українців з ожеледицею, морозами вночі та "плюсом" вдень

Тиждень почнеться для українців з ожеледицею, морозами вночі та "плюсом" вдень

Ожеледь продовжить тероризувати українців / Фото: УНІАН

У деяких регіонах також очікуються дощі, мокрий сніг та сильний вітер.

У найближчу добу, 1 лютого, в Україні очікується коливання атмосферного тиску і вологості повітря, вночі майже повсюдно слабкий мороз, а вдень приблизно такі ж плюсові значення температури, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, найближчої вночі у східній частині, Криму та Приазов'ї, в понеділок вранці, вдень у західних і північних областях невеликий мокрий сніг, місцями з дощем, в Карпатах та на Закарпатті сильні опади, місцями сильні.

На дорогах північних, північно-східних та центральних областей місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-12 м/с, поривчастий.

Температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла, в Криму 4-9° тепла.

У Києві - вночі без опадів, вранці, вдень невеликий мокрий сніг, температура вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 1 лютого найвища температура (вдень) була 7,6 у 2002р., найнижча (вночі) -28,8 у 1956р.

2 лютого синоптики прогнозують у західних і північних, вдень і в центральних областях невеликі опади, переважно дощ, у Карпатах мокрий сніг; на решті території без істотних опадів.

Вночі та вранці в Україні місцями ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат до 25 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу, в західних областях 0-5 ° тепла; вдень в Україні 5-10° тепла, на півдні Одещини та місцями в Криму 11-15° тепла, у східній частині 1-6° тепла.

У Києві на 2 лютого прогнозується невеликий дощ, вночі можливо з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° морозу; вдень 6-8º тепла.

Повʼязані теми:

Наступна публікація