Топ-10 моторошних ДТП за тиждень: підбірка найсерйозніших аварій в Україні

Топ-10 моторошних ДТП за тиждень: підбірка найсерйозніших аварій в Україні

Фото: pixabay.com

Минулого тижня сталася низка потужних зіткнень із маршрутками, майже голівудські перегони та аварія зі стріляниною.

Жовтень в Україні почався із жахливих аварій. ТСН.ua зробив підбірку найбільш моторошних ДТП за останній тиждень, які сталися переважно у перші три дні місяця. Цей перелік має вкотре нагадати учасникам дорожнього руху про культуру поведінки на шляхах, важливість дотримуватися правил і бути уважними.

Увечері 1 жовтня у Кременчуці Полтавської області поліцейські влаштували гонитву за "Хаммером", гідну голлівудського екшену. Водій позашляховика з київськими номерами проїхав на червоне світло світлофора і не став зупинятися на вимогу поліцейського патруля. Незабаром за "Хаммером" гналися вже декілька екіпажів поліції. Під час гонитви один з поліцейських автомобілів збив дівчину-пішохода, виїхавши на тротуар. Потім машини перемістилися в село Піщане під Кременчуком. Поліцейські намагалися заблокувати порушника, але він протаранив "Audi" і знову зміг втекти від них.

У Кременчуці п'ять патрульних екіпажів понад годину намагалися наздогнати позашляховик Hummer

У Кременчуці п'ять патрульних екіпажів понад годину намагалися наздогнати позашляховик Hummer

А в Одесі цього ж дня на перехресті вулиць Грецької та Катерининської сталась аварія двох Mercedes зі стріляниною. Водій, з вини якого зіткнулися транспортні засоби, дістав пістолет та здійснив чотири постріли в напрямку інших учасників автопригоди. Унаслідок дорожнього інциденту постраждали двоє людей, один з яких – від пострілу.

Фото: Facebook/Патрульна поліція Одеси

У ніч проти 2 жовтня на виїзді з Києва на Житомирській трасі Daewoo Lanos протаранив електроопору. Від сильного удару автомобіль розірвало на дві частини. У ДТП моментально загинули четверо чоловіків 25-40 років, частини їхніх тіл розкидало по дорозі в радіусі 100 метрів.

Фото: dtp.kiev.ua

Вранці 2 жовтня у Чернівцях у стовп влетіла маршрутка з пасажирами. Як повідомлялося, у водія маршрутки підскочив артеріальний тиск, внаслідок чого він не впорався з керуванням. Унаслідок аварії одна людина загинула, шестеро були травмовані.

Удень, 2 жовтня, на трасі Київ-Одеса поблизу Жашкова Черкаської області, сталася аварія із пожежею. Як розповіли свідки, авто з хасидами-паломниками на швидкості зіткнулося з іншою машиною, злетіло з траси і спалахнуло. Унаслідок ДТП, за попередніми даними, жертв немає, проте авто вигоріло майже вщент.

Фото: dtp.kiev.ua

Вже ввечері цього дня, близько 21-ї години, у Луцьку водій BMW виїхав на зустрічну смугу на вулиці Гнідавській і врізався у маршрутку № 11, яка з'їжджала з мосту. Внаслідок аварії водій легковика загинув, 13 пасажирів маршрутки отримали травми. Постраждалі були госпіталізовані до лікарні, двоє з них – у важкому стані.

У Луцьку водій іномарки вилетів на зустрічну смугу та врізався в автобус з десятками пасажирів

У Луцьку водій іномарки вилетів на зустрічну смугу та врізався в автобус з десятками пасажирів

Аварійна неділя закінчилася моторошною ДТП у Білій Церкві на Київщині, де позашляховик "Мерседес" із польськими номерами виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль поліції. Унаслідок ДТП загинули двоє правоохоронців, ще одного у стабільно важкому стані госпіталізували до реанімації. За попередніми даними, водій авто – переселенець із Луганської області, який був добряче напідпитку, чоловік утік із місця аварії, проте оперативники знайшли його і затримали.

П'яному переселенцю, що спричинив смертельне ДТП в Білій Церкві, загрожує 10 років за гратами

П'яному переселенцю, що спричинив смертельне ДТП в Білій Церкві, загрожує 10 років за гратами

У понеділок, 3 жовтня у Тернополі вантажівка протаранила пасажирську маршрутку, унаслідок чого були травмовані п'ятеро людей – водій мікроавтобуса та четверо пасажирів, одного з яких госпіталізували. За попередніми даними, зіткнення сталося через те, що водій КамАЗа, виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив Volkswagen.

Фото: Facebook/Патрульна поліція Тернополя

Цього ж дня, близько 15.00, у селищі Мангуш під Урзуфом, що на Донеччині, сталася ДТП за участю однієї з бригад морської піхоти ВМС ЗСУ. "Ніссан" із морпіхами не пропустив на перехресті "КрАЗ", який їхав головною дорогою. Внаслідок аварії 23-річний пасажир "Ніссана" помер дорогою до лікарні, двоє 21-річних пасажирів і 25-річний водій отримали травми і були госпіталізовані.

У ніч проти 5 жовтня у Харкові на центральній магістралі сталася моторошна ДТП, під час якої легковик Toyota Camry, що влетів у стовп, розірвало на шматки. Від потужного удару 5-метрову електроопору із бетонним фундаментом ледве не вирвало із землі. Унаслідок аварії загинули четверо людей – водій та двоє пасажирів на місці аварії, ще одна дівчина-пасажир – у лікарні.

Слідчі призначили низку експертиз, щоб установити причину нічної аварії у Харкові

Слідчі призначили низку експертиз, щоб установити причину нічної аварії у Харкові

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація