Найсерйозніші аварії в Україні за тиждень

Найсерйозніші аварії в Україні за тиждень

Фото: УНІАН

Минулого тижня найчастіше в криваві аварії потрапляли пасажирські маршрутки та автобуси.

Кінець жовтня в Україні видався аварійним, до того ж більшість ДТП сталася за участю маршруток із пасажирами. ТСН.ua зробив підбірку жахливих дорожніх подій, яка має вкотре нагадати учасникам дорожнього руху про культуру поведінки на шляхах, важливість дотримуватися правил і бути уважними.

Так, у ніч проти неділі, 23 жовтня, на Чернігівщині мікроавтобус із іноземцями на швидкості вилетів у кювет. За даними поліції, причиною ДТП стало розірвання колеса. Унаслідок аварії загинули двоє громадян Республіки Молдова, ще двох – госпіталізували до лікарні.

Фото: Головне управління Національної поліції в Чернігівській області

У Львові ранок неділі також розпочався із аварії з маршруткою. За словами очевидців, на дорогу раптово вибіг пішохід і, щоб не збити людину, водій різко вивернув кермо, унаслідок чого автобус врізався у дерево. Усього постраждали 19 людей, серед яких було щонайменше двоє дітей.

Фото: Варта1

Ще одна смертельна ДТП за участю маршрутки сталася під Києвом у Ворзелі у ніч проти понеділка, 24 жовтня. Водій Daewoo не впорався з керуванням та вилетів на зустрічну смугу, врізавшись у зустрічний "Мерседес Спрінтер", через що той перекинувся. Унаслідок аварії на місці загинули троє людей - дві жінки і чоловік, ще двох у критичному стані госпіталізувала швидка. У салоні відчувався стійкий запах алкоголю, а також були знайдені відкриті порожні пляшки.

Цієї ж ночі у Житомирі моторошно зіткнулися вантажівка та рейсовий автобус, який прямував за маршрутом "Харків-Чернівці". За попередніми даними, 20-річний водій вантажного Renault не пропустив автобус і протаранив його. Унаслідок ДТП 18-річний пасажир вантажівки від отриманих травм загинув, до того ж були госпіталізовані п'ятеро людей, наймолодшому з яких 15 років.

У середу, 26 жовтня, смертельна лобова ДТП за участю рейсової маршрутки та мікроавтобуса Volkswagen LT 45 сталася у Вінницькій області. Унаслідок ДТП від отриманих травм на місці аварії загинула 44-річна пасажирка маршрутки, ще трьох людей із травмами різного ступеню важкості госпіталізували. Загалом у автобусі перебували близько десяти пасажирів.

У центрі Одеси пізно ввечері 26 жовтня BMW X5 врізався у "Москвич", після чого зніс людей на зупинці і зупинився у стіні будинку. Після зіткнення водій і двоє пасажирів позашляховика втекли. Причому винуватець аварії поранив ножем перехожого, який намагався його затримати. Загалом унаслідок ДТП загинули двоє людей, ще четверо були травмовані. За скоєне винуватцю аварії загрожує 10-річне тюремне ув'язнення, триває розшук молодика.

У четвер, 27 жовтня, у Вінниці в жахливу аварію потрапили одразу чотири авто. За попередніми даними, у водія "ГАЗу" стався серцевий напад, і вантажівка в'їхала у припарковані автомобілі Mercedes, Daewoo Nexia та Daewoo Lanos, розтрощивши один із легковиків об мікроавтобус, що стояв попереду. Унаслідок ДТП постраждали п'ятеро людей, яких госпіталізували до лікарні.

У ніч проти п'ятниці, 28 жовтня, у Києві легковик "Рено" протаранив швидку, яка на високій швидкості перетинала перехрестя на червоне світло. Від потужного удару швидка перекинулась на бік. Унаслідок аварії постраждали 3 лікарі та водій легковика. Пізніше він помер у кареті швидкої допомоги.

За декілька годин на в'їзді до Дніпра заповнена маршрутка на повній швидкості врізалась у припарковану на узбіччі вантажівку. Аварія сталася о 8-й ранку, коли люди їдуть на роботу. За словами водія, його підрізала інша машина, тому він смикнув кермо праворуч. Унаслідок ДТП із 14-ти пасажирів серйозно постраждали десятеро.

У Дніпрі вантажівка врізалась у маршрутку, є постраждалі

У Дніпрі вантажівка врізалась у маршрутку, є постраждалі

У Чернігівській області на дорозі Чернігів-Київ близько 6-ї ранку сталася моторошна ДТП. Водій "Таврії", заснувши за кермом, виїхав на зустрічну смугу, де лоб у лоб протаранив мікроавтобус "Мерседес". Унаслідок ДТП на місці загинула 35-річна запорізька співачка і гравець КВК Ольга Землянська, до того ж із важкими травмами госпіталізували 29-річного та 32-річного водіїв.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація