ТОП-5 патріотичних відео, що беруть за душу кожного українця

ТОП-5 патріотичних відео, що беруть за душу кожного українця

ТСН.ua зібрав душевні патріотичні відео / Фото: Фото з соцмереж

У роликах йдеться про любов до України та героїв, які її захищають.

ТСН.ua зібрав найбільш патріотичні відеоролики, що закликають любити України та її мешканців всім серцем.

Вчора в інтернеті опублікували дуже чуттєвий проект, присвячений бійцям, які зараз воюють в зоні АТО на Сході України. На відео бійці по черзі називають, ким вони є у мирному житті – батько, молодший брат, водій маршрутки, наречений, фанат ФК "Шахтар", начальник відділу з продажів, програміст, свідок на весіллі, єдиний син, вчитель фізкультури,"кращий друг зі школи", "сусід, який завжди стукає по батареям". "Жоден з нас не народжений для війни, але всі ми тут зараз, щоб захистити нашу свободу", йдеться наприкінці зворушливого відео.

Також днями в інтернеті стартував новий флешмоб #singforukraine – користувачів мережі закликають виконати національний гімн у незвичному місці і оприлюднити відео. Перше з них опублікували самі ініціатори акції – видання The people. На ньому дівчину посадили у маршрутку, де вона раптом прекрасним голосом почала співати гімн України. Українців закликають долучитися до нового флешмобу, зняти на відео своє виконання гімну у незвичному місці і опублікувати його з хештегом #singforukraine.

Ще один чуттєвий короткометражний фільм "Український тАТО" з'явився у мережі. Це зворушлива історія про звичайну сім'ю, звичайних дітей та звичайного тата військового, який захищає свободу і Незалежність України.

Дуже зворушливе відео підготували львів'яни для жителів окупованого Криму. На ньому вони на тлі центральних вулиць міста тримають власноруч виготовлені плакати із словами підтримки для кримчан українською, російською та кримськотатарською мовами.

Підтримати українців вирішив і братній народ Грузії. Молодь на фоні гір зняла зворушливе відео, у якому закликали всіх українців Сходу, Заходу та Півдня об'єднатися та достойно дати відсіч ворогу. На ролику хлопці та дівчата зачитують кілька віршованих рядків українською мовою і тримають у руках прапор Грузії та синьо-жовтий стяг.

Як повідомлялося раніше, ТСН.ua зібрав ТОП-5 викриттів, які зруйнували путінську пропаганду

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація