Топ ДТП тижня: моторошні зіткнення автобусів та резонансні аварії дорогих авто

Топ ДТП тижня: моторошні зіткнення автобусів та резонансні аварії дорогих авто

Фото: pixabay.com

ТСН.ua зібрав ДТП, які найбільше вразили українців минулого тижня.

Кінець серпня в Україні видався аварійним і кривавим. ТСН.ua зробив підбірку найбільш моторошних ДТП за останній тиждень. Цей перелік має вкотре нагадати учасникам дорожнього руху про культуру поведінки на шляхах, важливість дотримуватися правил і бути уважними.

Одна з найрезонансніших аварій тижня сталася у Кам'янському на мосту через Дніпро у п'ятницю, 19 серпня, ввечері. Toyota Camry врізалась у міську маршрутку із пасажирами. За словами очевидців, за кермом легковика перебував син екс-депутата міськради Світлани Бенько – Руслан, який нібито був у стані наркотичного сп'яніння. Унаслідок зіткнення постраждали пасажири маршрутки, зокрема, декількох людей забрали до лікарні з переломами.

Фото: sobitie.com.ua

За кілька днів у Києві на Печерську у ніч проти 21 серпня сталася масштабна ДТП за участю екс-чиновника часів Януковича. За даними ЗМІ, кабріолет Mercedes, що влетів у Toyota Corolla, належить Пилипчуку Івану Сергійовичу, який у часи Януковича обіймав посаду радника голови Держземагентства. Як розповіли свідки, водій кабріолета мав ознаки алкогольного сп'яніння. У результаті аварії постраждали семеро осіб.

Через алкоголь сталася і кривава ДТП у Києві на Харківській площі біля станції метро "Бориспільська" вранці у суботу, 20 серпня. Утікаючи від поліції, п'яний водій Range Rover на швидкості влетів у стовп. Одну з пасажирок потрощеного позашляховика госпіталізували у критичному стані.

Фото: facebook.com/dtp.kiev.ua

На Гостомельській трасі під Києвом 23 серпня вдень сталася ще одна моторошна ДТП. Легковик Audi під час обгону здійснив лобове зіткнення з зустрічною фурою. Від удару машину буквально розірвало, водій загинув на місці, а двох пасажирів у важкому стані відвезли до лікарні. На передньому сидінні іномарки дивом вціліли дві пляшки коньяка – одна з них була надпитою.

На Гостомельській трасі трапилось смертельне ДТП за участі легковика та вантажівки

На Гостомельській трасі трапилось смертельне ДТП за участі легковика та вантажівки

На Дніпропетровщині поїздка на весілля перетворилася на трагедію. Близько 3-ї години ночі у суботу, 20 серпня, 25-річний водій "Ланоса", який днями мав одружитися, віз із Апостолового до П'ятихаток 19-річну дружку та ще одну гостю свята, коли протаранив на швидкості попутну вантажівку, кермувальник якої втік із місця ДТП. Потрощене авто з тілами загиблих побачили водії, які проїжджали повз.

Фото: Первый Криворожский

Жахлива аварія також сталася у Харківській області на автодорозі Чугуїв-Мілове у п'ятницю, 26 серпня. Автомобіль Dacha Logan на швидкості врізався у комунальників. Водій виїхав на зустрічну смугу, а потім збив людей, які перебували на узбіччі. Унаслідок аварії загинули троє людей, ще двоє людей опинилися у лікарні.

Фото: mediaport.ua

Минулий тиждень був багатим і на ДТП за участю автобусів. Так, у Польщі у вівторок, 23 серпня, сталися одразу дві смертельні аварії за участю українців. Спочатку поблизу Любліна мікроавтобус Сitroеn Jumper із львівськими номерами протаранив велику вантажівку із українським номерами, яка зупинилась через поламку. Унаслідок зіткнення загинули п'ятеро пасажирів мікроавтобусу, серед них 11 річна дитина, ще двоє із важкими травмами були госпіталізовані.

На Батьківщину почнуть доправляти тіла українців, загиблих в аварій в Любліні

На Батьківщину почнуть доправляти тіла українців, загиблих в аварій в Любліні
 

Друга ДТП сталася біля міста Хелмно. Мікроавтобус в'їхав у дерево, унаслідок чого загинула 29-річна жінка, також постраждали ще кілька людей. Польські слідчі кажуть, що водій був тверезий, а бус мав українські номерні знаки. Причиною трагедії, за попередньою версією, є дика тварина, яка раптово вибігла на дорогу. Водій намагався уникнути зіткнення з нею, тому вивернув кермо на узбіччя. Машина внаслідок цього маневру на великій швидкості втратила керованість і врізалася в дерево.

Друга за добу ДТП за участі українців сталася неподалік українсько-польського кордону, є загиблі

Друга за добу ДТП за участі українців сталася неподалік українсько-польського кордону, є загиблі

Наступного дня, 24 серпня, у Ростовській області Росії в ДТП потрапив мікроавтобус, що прямував за маршрутом Грузія - Україна. Як зазначається, мікроавтобус врізався в розділовий відбійник, через потужний удар всіх пасажирів буквально викинуло із салону мікроавтобуса. У результаті аварії загинули дві людини, ще семеро постраждали. Пізніше у лікарні померла ще одна жінка, яка їхала з Грузії.

Фото: Кременчуцький Телеграф

Наймасштабнішою аварією минулого тижня стала ДТП у Криму. 23 серпня на трасі Феодосія – Керч в районі села Єрофєєве зіткнулися одразу п'ять машин. У результаті інциденту одна людина загинула, ще шестеро людей, зокрема, 5-річна дитина, були госпіталізовані.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація