Третина українців проводить своє дозвілля у соцмережах – опитування

Третина українців проводить своє дозвілля у соцмережах – опитування

Українці надають перевагу спілкуванню у соцмережах / Фото: Reuters

Соціальні медіа очолили топ-7 рейтингу відпочинку.

35% українських респондентів воліють проводити вільний час з сім'єю або друзями, така ж кількість обрала варіант - читати і переглядати соціальні медіа. Про це свідчать дані опитування компанії Nielsen.

Більше людей віддає перевагу читанню, ніж перегляду телевізора - 27% і 24% відповідно. Крім того, серед найпопулярнішого проведення часу: готування їжі - 20%, прослуховування музики - 17%, гра в онлайн-ігри - 15%.

Також українців опитали – чого вони прагнуть у майбутньому. Більшість віддали перевагу варіанту - у майбутньому залишатися у формі і бути здоровими (45%). Майже кожен третій мріє здійснити подорож по країні або світу - 37%, а 35% українських респондентів прагне заробити багато грошей. У числі найпопулярніших серед українців прагнень на майбутнє: проводити більше часу з сім'єю - 28%, купити будинок - 26% і зробити кар'єру - 21%. В останню чергу опитані мріють про народження дітей та створення сім'ї – 12 та 11% відповідно.

Опитування проводилось серед 30000 онлайн-респондентів у 60 країнах світу, в тому числі України, в період з 23 лютого до 13 березня 2015 року. В Україні було опитано 528 онлайн-респондентів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація