Три найбільші аварії за останню добу: перевернутий молоковоз та сім жертв

Три найбільші аварії за останню добу: перевернутий молоковоз та сім жертв

Аварія поблизу села Великі Сорочинці на Полтавщині / Фото: МВС

ДТП із жертвами сталися на Полтавщині, Луганщині та Волині.

Протягом учорашнього дня та сьогодні вночі в Україні сталися три криваві аварії, в яких загинули сім осіб.

Зокрема, вчора вранці на автодорозі Лубни-Миргород-Опішня поблизу села Великі Сорочинці Миргородського району на Полтавщині молоковоз "ГАЗ" під кермуванням 19-річного мешканця райцентру Шишаки при виїзді з другорядної дороги на головну не пропустив "ВАЗ". Про це повідомляє прес-служба Миргородської міліції. Удар був настільки сильним, що легковика "скинуло" з дороги, а молоковоз перевернувся "на спину".

Двоє пасажирів легковика – 36-річний чоловік та 85-річна жінка загинули на місці. 34-річний водій ВАЗу та ще одна 56-річна пасажирка отримали травми. Також вижив, але травмований водій молоковоза.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Аварія поблизу села Великі Сорочинці на Полтавщині / Фото: МВС

Також учора вранці смертельна аварія сталася поблизу села Лісна Поляна Марківського району на Луганщині. Там загинули три людини, уточнює прес-служба ДАІ Луганщини. Попередньо правоохоронці встановили, що 37-річний водій-луганчанин автомобіля Chevrolet Aveo заснув за кермом і скоїв лобове зіткнення із зустрічним автомобілем Renault Logan під кермуванням 23-річного луганчанина.

У результаті зіткнення від отриманих травм на місці події загинули пасажир автомобіля Chevrolet 39-річний чоловік із Луганська та 86-річна луганчанка, пасажирка автомобіля Renault. До хірургічного відділення лікарні з травмами різного ступеня госпіталізовано ще двох пасажирів та двох водіїв. Не приходячи до тями, від отриманих травм у лікарні помер ще один пасажир – 90-річний дідусь.

У селищі Заболоття Ратнівського району на Волині кривава ДТП сталася вчора близько першої години ночі. 40-річний житель села Лучичі, керуючи автомобілем "ВАЗ 21063", з невідомих причин скоїв наїзд на електроопору. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та 39-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної міліції.

Нагадаємо, у Москві в страшній аварії автомобіль із двома пасажирами "розірвало" на частини.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація