Троє молодиків до смерті забили пенсіонера, в якого вкрали ворота

Троє молодиків до смерті забили пенсіонера, в якого вкрали ворота

На Житомирщині грабіжники жорстоко вбили літнього чоловіка

За набутий метал злодії отримали б 200 гривень.

Троє молодиків забили до смерті пенсіонера за металеву огорожу. 72-річний господар уночі почув, як у нього знімають ворота, і намагався завадити крадіжці, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Однак злодії, замість утікати, накинулися на старого. Побитого знайшла вранці дружина, котра повернулася з нічного чергування.

"Лежав на дивані, стогнав, весь у крові. У нього десять ребер побито, печінка пошкоджена, селезінка. Там усе побито. З такими травмами і молодий не вижив би", - розповіла вона.

За життя чоловіка чотири дні боролися лікарі. Однак постраждалий помер у реанімації.

Його вбивці – хлопці з сусіднього села. Досі з законом вони проблем не мали. "Двом по 18, третьому 21 рік. Поганих характеристик я не можу дати. Двоє навчаються в технікумі. Батьки нормальні, забезпечені. Я не знаю, чого так трапилося". – каже сільський голова Сергій Жук.

"Вони йшли заволодіти воротами, щоби здати їх. Приблизно гривень двісті вони б заробили за цей метал", - розповів представник поліції Олександр Черемисин.

Натомість тепер усі троє можуть сісти в тюрму на десять років.

Як повідомлялося, у грудні на Львівщині грабіжники катували подружжя пенсіонерівДо чоловіка застосовували електрошокер. Жінці - власниці невеличкої крамниці - заклеїли рот скотчем так, що вона задихнулася. Цей зухвалий злочин бандити могли скоїти заради 100 тисяч гривень.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

На Житомирщині троє молодиків до смерті забили пенсіонера за металеву огорожу

На Житомирщині троє молодиків до смерті забили пенсіонера за металеву огорожу

Повʼязані теми:

Наступна публікація