З'явилось відео обстрілу Луганської ОДА

З'явилось відео обстрілу Луганської ОДА

Якби стріляли із літака, то дорозі утворилася б воронка / Фото: ТСН.ua

Маленький вибух спочатку стався у парку, а тоді - біля ОДА.

ТСН отримала унікальне відео обстрілу Луганської ОДА із камер спостереження. На ньому чітко видно, як відбувався вибух біля ОДА. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сепаратисти стверджують, що будівлю Луганської ОДА обстріляли українські винищувачі. Проте у Генштабі української армія заявляють, що не стріляли і не стрілятимуть по українських будівлях, де перебувають мирні громадяни.

На відео із камер спостереження, котре потрапило в розпорядження ТСН, чітко видно, що маленький спалах відбувся у парку за памʼятником Шевченку, а потім великий вибух стався біля самої будівлі. Найімовірніше, що це - старт ракети із пересувного зенітного комплексу: спочатку ракета вдаряється в дерево, тоді детонує від проїзджої частини, тоді - вибухає біля ОДА на рівні третього поверху. Якби ОДА атакували із літака, то б на проїзждій частині поблизу була б воронка від авіаудару.

Спеціалісти ще будуть вивчати відео.

Зауважимо, що щонайменше 2 людей загинуло від вибуху у Луганській ОДА, мінімум 10 - поранені. Луганськ фактично перетворився на поле бойових дій.

Нагадаємо, що раніше у Луганську авіація допомогла прикордонникам відбити атаку бойовиків

Кореспондент ТСН Олександр Загордний.

У Луганську триває 16-годинний бій

У Луганську триває 16-годинний бій

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація