ТСН з'ясувала, де може бути Лозінський після звільнення з колонії

ТСН з'ясувала, де може бути Лозінський після звільнення з колонії

Фото: УНІАН

Екс-нардеп може бути як у Києві, так і в Кіровограді.

Є декілька версій, де може перебувати одіозний колишній нардеп Віктор Лозінський після звільнення з колонії, йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

На столичному Печерську у колишнього нардепа і ще вчорашнього в'язня є квартира, яку заарештувала прокуратура після його затримання. У Києві та передмісті є ще кілька адрес, за якими він може перебувати, це там, де прописані його родичі - дружина та доньки. Є і квартира у Кіровограді.

Але в ТСН є й така інформація - у ці хвилини Лозінський під'їжджає до рідного Голованівська. Але, як повідомили у тамтешній поліції, а їхній відділок розташований по-сусідству з маєтком Лозінського, там наразі тихо.

Як уже повідомлялося, засудженого за вбивство Лозінського звільнили згідно закону Савченко.

16 червня 2009 року на території мисливських угідь у Кіровоградській області внаслідок зіткнення з Лозінським та його друзями загинув місцевий житель Валерій Олійник. За даними ГПУ, вбивство було скоєно з особливою жорстокістю: вже пораненого з вогнепальної зброї селянина Лозінський добивав бампером машини.

У квітні 2011 року Дніпровський суд столиці присудив Лозінському покарання у вигляді 15 років тримання у в'язниці, пізніше апеляційний суд зменшив цей строк на рік - загалом екс-нардеп мав відсидіти 14 років.

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Куди подався екс-нардеп Лозинський після виходу на волю

Куди подався екс-нардеп Лозинський після виходу на волю

Повʼязані теми:

Наступна публікація