Тука пообіцяв, що сайт "Миротворець" відновить свою роботу

Тука пообіцяв, що сайт "Миротворець" відновить свою роботу

Фото: Facebook/Луганська обласна військово-цивільна адміністрація

Бойовики радо зустріли закриття сайту.

Заступник міністра по справам окупованих територій Георгій Тука пообіцяв, що сайт "Миротворець", який збирав дані про терористів та сепаратистів, відновить свою роботу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Тука перепостив запис одного з відставних ватажків угрупування "ДНР" Павла Губарєва, який тішився з того, сайт "Миротворець" закритий, а такий же сайт бойовиків, що збирає інформацію про українських військових та патріотів, продовжує працювати.

"Чи варто тут щось коментувати? Додам лише (по секрету!) - ми повернемо "Миротворець" попри будь-який тиск", - відповів на це Георгій Тука.

Нагадаємо, раніше український ресурс "Миротворець" опублікував список журналістів, які отримали "акредитацію" для роботи на окупованих територіях Донецької області у так званому міністерстві інформації "ДНР". Повідомляється, що за інформацією бойовиків дозвіл на роботу було видано 7901 співробітникові ЗМІ, українські активісти вказують на дані 4068-ми. Українські і зарубіжні представники ЗМІ заявили про невдоволення публікацією відомостей про "акредитації". Після того, як через публікацію розгорівся скандал, команда сайту "Миротворець" вирішила припинити роботу.

Сайт "Миротворець" вирішили закрити

Сайт "Миротворець" вирішили закрити

Повʼязані теми:

Наступна публікація